Проигрыватель винила Pro-Ject X1 B Pick-IT S2 MM Walnut

Код: 9120122293188
46 870 грн
 
Тонарм: 8.6" карбон-алюміній, MC-звукознімач Ortofon Pick It S2, скорость: 33 1/3, 45, 78 об/м, ременний привод, кришка в комплекті, колір: горіх, розміри (ШхВхГ): 415 х 125 х 335 мм, вага 7 кг

Проигрыватель винила Pro-Ject X1 B Pick-IT S2 MM Walnut

Програвачі вінілових дисків мають довгу історію. З розвитком технологій багато що змінилося у технічних можливостях, а й у навколишньому середовищі. Бездротові мережі всюдисущі, а незліченні електронні пристрої роблять ваш будинок «розумнішим». Це означає, що є багато додаткових електромагнітних полів, які можуть заважати сигналу вашого програвача. Цього просто не було 30 років тому. Щоб забезпечити найкраще з'єднання з вашим фонокоректором , ми розробили лінійку продуктів «True Balanced Connection».

Чому повністю балансовий 
Балансні аудіосполуки зазвичай використовуються у професійному секторі, наприклад у студіях звукозапису або на живих концертах. Дуже важливо мати стабільне з'єднання без перешкод, оскільки ці сигнали, особливо сигнали мікрофона, будуть посилені. Те ж саме стосується і підключення вашого програвача до фонокорректора . Великою перевагою балансного з'єднання є його здатність усувати шуми та перешкоди. Балансні з'єднання використовують три дроти для одного каналу: земля, гарячий та холодний провід. Холодний дріт несе інвертований (зворотний за полярністю) гарячий сигнал. На приймальному кінці холодний сигнал перевертається та підсумовується. Тут відбувається хитрість: якщо кабель вловлює якийсь шум, шум додається до обох сигналів. Отже, позитивна інтерференція – це позитивна галочка на гарячому і холодному сигналі. Якщо ви перевернете одну з них, інтерференція також буде інвертована, так що ви отримаєте одну і ту ж інтерференцію один раз в позитивному і один раз в негативному напрямку. Якщо тепер ви додасте ці два сигнали, шум урівноважується. 

Високоякісний тонарм та картридж
У Pro-Ject X1 B використовується 8,6-дюймовий карбоново -алюмінієвий тонарм. Вуглецевий шар надає тонарму високий рівень жорсткості, а внутрішня алюмінієва трубка бере на себе демпфування тонарма. Чотирьохточковий підшипник тонарма з наднизьким тертям гарантує точне, стабільне та точне відстеження. Цілісна конструкція дозволяє уникнути вібрацій, викликаних знімними шеллами. Завдяки більшій масі тонарм відмінно підходить для звукознімачів MC із низькою та середньою податливістю. Демпфована противага з термопластичного еластомеру знижує резонанси між кронштейном та картриджем на цілих 50%. X1 B упакований так, щоб задовольнити всіх, хто дбає про те, як звучить їх вініл. Тому він поставляється з високоякісним попередньо налаштованим картриджем Ortofon S2 MM. Повністю алюмінієва основа тонарма пропонує вам справжні аудіофільські можливості. Він дозволяє налаштовувати як азимут, і вертикальний кут стеження (VTA). Висоту тонарма можна безперервно регулювати, послаблюючи два гвинти з різьбленням. Ці налаштування дають можливість адаптувати тонар до змін висоти, дозволяючи використовувати різні килимки для програвачів або інші картриджі для досягнення найкращої якості звуку. Налаштування та експерименти з VTA & Azimuth мають вирішальне значення для вилучення з ваших картриджів кожної останньої частинки продуктивності.

Вихід Mini XLR та RCA
Pro-Ject X1 B постачається з високоякісним кабелем Connect it E. Це напівсиметричний кабель з низькою ємністю та чудовим екрануванням. Щоб скористатися перевагами збалансованої передачі сигналу, вам знадобиться один із наших нових збалансованих фоно-кабелів. Ми пропонуємо широкий асортимент симетричних фоно-кабелів із різними роз'ємами для всіх наших фоно-підсилювачів. Якщо ви хочете використовувати X1 B з Phono Box S3 B, вам знадобиться Connect it Phono Mini XLR/ Mini XLR».

Тиха та стабільна швидкість
Двигун Pro-Ject X1 B сам собою вже дуже тихий. Щоб досягти найкращих результатів, ми розробили підвіску двигуна, яка йде рука об руку. Це дозволяє двигуну працювати стабільно та без зовнішніх впливів. Вібрації, що залишилися, гасяться і усуваються, тому вони не передаються на шасі, диск і картридж. Моторне шасі X1 B ретельно збалансоване та підвішене на точно налаштованому ремені TPE; Таким чином, шасі двигуна ефективно відокремлено від основної основи для оптимальної продуктивності. Він знаходиться у вільному плаванні, повністю горизонтальний і здатний працювати на найвищих рівнях продуктивності. Швидкість відтворення контролюється електронним способом за допомогою складного генератора постійного/змінного струму, що гарантує найточніше та стабільне відтворення музики. Легко перемикайтеся між швидкостями одним натисканням кнопки. Використовуючи плоский ремінь, можна перемикатися між 33 і 45 об/хв. Якщо ви встановите круглий ремінь, що додається, ви зможете перемикатися між 45 і 78 об/хв. Просто вставте картридж із шелаком і насолоджуйтесь своїми старими записами.

Ідеальна підставка та гарне оздоблення
Pro-Ject X1 B має всі першокласні характеристики сучасних програвачів, щоб максимізувати якість музики та враження від прослуховування. Завдяки великій масі X1 B дозволяє зробити відтворення вінілу детальнішим. Новий X1 B стоїть на регульованих по висоті алюмінієвих ніжках, що амортизують, що гарантує ідеальну підставку. Цоколь X1 B з MDF покритий 8 шарами фарби та відполірований вручну, щоб отримати цю гарну обробку. Він доступний у чотирьох різних варіантах обробки; високоякісний шпон горіхового дерева, розкішна чорна 8-шарова глянсова фарба та чорна або біла атласна восьмишарова фарба, відполірована вручну. Новий X1 B виготовляється вручну в Європі лише з високоякісних матеріалів, щоб відповідати нашим високим стандартам якості.

Характеристики Pro-Ject X1 B Pick-IT S2 MM Walnut

Общие

Назначение:Hi-Fi
Встроенный фонокорректор:нет
Цвет:Орех
Оснащение:Антискейтинг

Тонарм

Название тонарма:Pro-Ject 8.6up
Тип тонарма:Поворотный
Форма тонарма:Прямая
Материал тонарма:Карбон
Длина тонарма:218.5 мм
Масса тонарма:10 г
Дополнительные характеристики тонарма:Заход: 18 мм

Картридж

Тип картриджа в комплекте:MM
Прижимная сила:10-30 мН

Диск

Материал диска:Акрил
Масса диска:1.5 кг
Диаметр диска:300 мм
Толщина диска:20 мм

Конструкция

Материал стола:MDF
Тип привода:ременной
Поддерживаемые скорости:33 об/мин, 45 об/мин, 78 об/мин
Переключение скоростей:электронное
Тип автомата:Отсутствует
Разъемы:Линейний вихід (RCA)

Характеристики

Отклонение скорости:
  • 33: ±0.30%
  • 45: ±0.25%
Детонация:
  • 33: ±0.15%
  • 45: ±0.13%
Потребление электроэнергии:5 Вт
Размеры (Ш х В х Г):415 х 125 х 335 мм
Вес:7 кг
Комплектация:Проигравач вінілу, Кришка, Картрідж, Тонарм, Блок живлення, Фонокабель Connect it E, Фетровий коврік
Отзывы о товаре Pro-Ject X1 B Pick-IT S2 MM Walnut