Проигрыватель винила REGA Planar 1 Walnut

Код: rega-p1wl
16 976 грн
 
LP програвач, швидкість відтворення: 33; 45 об/хв, тонарм: алюміній RB110 9', MM-картридж Rega Carbon, основа: МДФ, опорний диск: фенольна смола, привід: пасиковий, кришка в комплекті, габарити: 447 x 117 x 360 мм, вага: 4,2 кг, колір: горіх

Проигрыватель винила REGA Planar 1 Walnut

Програвач вінілу Rega Planar 1 є найбільш доступною за вартістю моделлю в каталозі компанії, проте є апаратом справжнього Hi-Fi-класу. Нещодавно зовнішній вигляд та конструкція програвача були оновлені, що дозволило зробити його ще привабливішим для меломанів. Шасі Rega Planar 1 виконано з MDF і забезпечує чудову вібророзв'язку всіх конструктивних елементів програвача. Зовнішнє оздоблення програвача тепер виконується матовим лаком чорного або білого кольорів, що дозволяє Rega Planar 1 виглядати строго та лаконічно. Програвач встановлюється на опори, які забезпечують його надійну стійкість та стабільну роботу.

Rega Planar 1 оснащений фірмовим опорним диском із фенольної смоли, який за рахунок значної маси має необхідну для стабільного обертання інерційність. У програвачі використовується конструкція із суб-диском, який встановлений на виготовлений з високою точністю опорний підшипник. Останній виготовлений із бронзи за запатентованою Rega технології та забезпечує стабільне та безшумне обертання диска. У даній моделі використовується пасиковий привід, при цьому пасик має запатентовану конструкцію EBLT, вперше розроблену для старших моделей серії. Rega Planar 1 оснащений замовленим 24-вольтовим синхронним двигуном змінного струму, який має виточений із алюмінію шків. Дана модель має нову схему стабілізації швидкості обертання пластинки, а її перемикання між 33 і 45 оборотів проводиться вручну, за допомогою перестановки пасика з однієї канавки шківа до іншої.

Rega Planar 1 оснащений якісним фірмовим тонармом RB110, в якому використовуються виконані на замовлення специфікації Rega прецизійні опорні підшипники. Тонарм має інтегрований шелл і не вимагає додаткового налаштування, а на заводі компанії на нього штатно встановлюється MM-звукознімач Rega Carbon. Даний програвач забезпечує дуже збалансоване і точне звучання, і стане відмінним доповненням для Hi-Fi-систем меломанів-початківців.

Особливості вінілового програвача Rega Planar 1

  • Корпус виготовлений з MDF та ламінований акрилом.
  • Новий тонарм RB110 з високоточними підшипниками
  • Автоматичний антискейтинг, встановлений картридж Rega Carbon
  • 24-вольтовий малошумний електромотор з низьким рівнем вібрацій
Характеристики REGA Planar 1 Walnut

Общие

Назначение:Начальный уровень
Встроенный фонокорректор:нет
Цвет:Орех
Оснащение:Антискейтинг

Тонарм

Название тонарма:Rega RB110
Тип тонарма:Поворотный
Форма тонарма:Прямая
Материал тонарма:Алюминий
Длина тонарма:237 мм

Картридж

Тип картриджа в комплекте:MM
Название картриджа:Rega Carbon

Диск

Материал диска:Пластмасса
Толщина диска:23 мм

Конструкция

Материал стола:MDF
Тип привода:ременной
Поддерживаемые скорости:33 об/мин, 45 об/мин
Переключение скоростей:ручное
Тип автомата:Отсутствует
Разъемы:Линейный выход (RCA)

Характеристики

Размеры (Ш х В х Г):447 x 117 x 360 мм
Вес:4.2 кг
Комплектация:Програвач, Кришка, Тонарм, Картридж, Мережевий адаптер
Отзывы о товаре REGA Planar 1 Walnut