Проигрыватель винила REGA Planar 10 APHELION 2 Matt White

Код: rega-p10al2mw
352 944 грн
 
LP програвач, швидкість відтворення: 33; 45 об/хв, тонарм: RB 3000 9', картридж MC: Aphelion 2, основа: сендвіч-панель високої жорсткості, опорний диск: керамика, PSU P10, привід: пасиковий, кришка в комплекті, габарити: 420 х 125 х 315 мм, вага: 4,7 кг, колір: білий

Проигрыватель винила REGA Planar 10 APHELION 2 Matt White

Програвач Rega Planar 10 отримав новий корпус опорного підшипника, новий керамічний опорний диск і малошумящий мотор. Застосування пассіка, виготовленого з спеціальної гуми з запатентованої технології, забезпечило відмінну розв'язку диска, а його обертання стало ще більш стабільним і точним, повністю вільним від вібрацій. Крім того, плеєр оснащений новим тонармом RB3000, з полегшеним і дуже точно працюючим механізмом компенсації скатывающей сили.    

У програвачі Rega Planar 10, вперше в історії цієї компанії, верхня плита виготовлена з кераміки, а нижня з фенольної смоли, за рахунок чого вдалося отримати виняткову жорсткість всієї конструкції, а також найкращу механічну розв'язку між опорним диском і тонармом. У той же час саме шасі виготовлено з поліуретану Tancast 8, застосовуваного в аерокосмічній індустрії, і володіє дуже малою вагою. Програвач комплектується новим фірмовим електронним стабілізатором швидкості обертання диска на базі DSP, виконаний у металевому корпусі.    

При розробці програвача Rega Planar 10 був використаний досвід, накопичений при створенні знаменитої моделі Naiad цієї компанії. При цьому замість того, щоб доопрацьовувати вже існуючий і дуже вдалий програвач RP10, було вирішено зробити повністю новий програвач ще більш високого класу. Так на світ з'явився Rega Planar 10, увібрав у себе все найкраще з моделі Naiad, але має більш доступну вартість. У той же час у новому плеєрі використовуються високотехнологічні матеріали, а вся його конструкція була виконана таким чином, щоб знизити загальну масу при одночасному підвищенні жорсткості і стійкості до резонансів.    

Програвач вінілу Rega Planar 10 відноситься до топовим моделям в каталозі компанії і створений на базі кращих технологічних рішень, а також з використанням добірних компонентів.

Характеристики REGA Planar 10 APHELION 2 Matt White

Общие

Назначение:Hi-Fi
Встроенный фонокорректор:нет
Цвет:Белый
Оснащение:Антискейтинг

Тонарм

Название тонарма:Rega RB3000
Тип тонарма:Поворотный
Форма тонарма:Прямая
Материал тонарма:Алюминий
Длина тонарма:237 мм

Картридж

Тип картриджа в комплекте:MC
Название картриджа:Aphelion

Диск

Материал диска:Керамика

Конструкция

Тип привода:ременной
Поддерживаемые скорости:33 об/мин, 45 об/мин
Переключение скоростей:электронное
Тип автомата:Отсутствует
Разъемы:Линейный выход (RCA)

Характеристики

Размеры (Ш х В х Г):420 х 125 х 315 мм
Вес:4.7 кг
Комплектация:Програвач, Кришка, Тонарм, Мережевий адаптер, Зовнішній блок керування швидкістю обертання диска
Отзывы о товаре REGA Planar 10 APHELION 2 Matt White