Новинка
каталогу

Проигрыватель винила REGA Planar 3 EXACT MM White

Код: rega-p3ewh
45 408 грн
 
Програвач вінілових дисків, тип приводу: ремінний, картридж MM, без фонокоректору, тонарм RB330 прямой, частота обертання: ЗЗ - 45 об/хв, опорний диск: стекло 300 мм, кришка в комплекті, габарити: 447 х 330 х 117 мм, вага: 6 кг, колір: білий

Проигрыватель винила REGA Planar 3 EXACT MM White

Програвач Rega Planar 3 — це новітня версія моделі без підвіски столу з пасиковим приводом, яка випускається вже впродовж 40 років. За таким простим описом апарата ховається досить цікаві деталі його конструкції. Насправді саме з цією вертушкою багато людей пов'язують сам бренд Rega. І впродовж десятиліть ця модель була в списку пріоритетів усіх, хто вибирав собі програвач вінілових дисків. Іншими словами, доопрацювання цієї вертушки було відповідальним завданням.
      
Rega Planar 3 отримав новий тонарм RB330, розроблений за допомогою САПР і 3D-моделювання. Тонарм має трубку-конус з інтегрованим у неї незнімним шелом, має новий сталевий противага і обладнаний високоточними підшипниками з низьким коефіцієнтом тертя. Під час його розроблення багато уваги приділялося точному розподілу маси для зменшення резонансів. Ця вертушка має встановлений фірмовий MM-картридж Elys 2 і міжблоковий кабель із роз'ємами Neutrik RCA, що має низький ємнісний опір. 

Стіл Rega Planar 3 виготовлений із щільнішого матеріалу, ніж у попередньої моделі, і оброблений глянсовим акрилом чорного або білого кольору (на вибір). Підсилювальний жорсткість корпусу елемент, виготовлений відповідно до фірмової технології Double Brace Technology, представлений двома пластинами, що з'єднують основу тонарма з блоком головного підшипника. Нижня пластина завтовшки 3 мм (проти 2 мм у RP3) винесена на дно столу та виготовлена з фенольної смоли, а у верхній використовується така сама смола, але з металізованою поверхнею. Така жорстка конструкція гарантує стійкість до резонансів за порівняно невеликої маси вертушки. Електродвигун має оновлену плату керування, поліпшене охолодження, отримує живлення 24 В від адаптера та характеризується низьким рівнем шуму. Для вибору необхідної швидкості обертання диска (33,3 або 45 об/хв) досить перекинути пасик з одного шківа мотора на інший. Як опція доступний зовнішній блок живлення Rega TT-PSU з електронною системою перемикання швидкостей. Стіл отримав три нові опорні ніжки із сантопрену, які ефективно справляються з вібраціями. Модель тепер має ще лаконічніший вигляд, оскільки її вмикач живлення перекочував під панель корпусу.        

Основний підшипник пройшов релізайн і має поліпшене посадкове місце, а його допрацьована конструкція дає змогу зменшити навантаження на сам підшипник. Для передавання моменту від двигуна до опорного диска використовується пасик і нова, жорсткіша маточина (субдиск). Матеріалом для опорного диска слугує освітлене скло Optiwhite завтовшки 12 мм. У комплекті є фетровий мат.

Характеристики REGA Planar 3 EXACT MM White

Общие

Назначение:Hi-Fi
Встроенный фонокорректор:нет
Цвет:Белый лак
Оснащение:Антискейтинг

Тонарм

Название тонарма:RB330
Тип тонарма:Поворотный
Форма тонарма:Прямая
Материал тонарма:Алюминий
Длина тонарма:237 мм

Картридж

Тип картриджа в комплекте:MM
Название картриджа:Exact

Диск

Материал диска:Стекло
Толщина диска:12 мм

Конструкция

Материал стола:MDF
Тип привода:ременной
Поддерживаемые скорости:33 об/мин, 45 об/мин
Переключение скоростей:ручное
Тип автомата:Отсутствует
Разъемы:Линейный выход (RCA)

Характеристики

Размеры (Ш х В х Г):447 х 330 х 117 мм
Вес:6 кг
Комплектация:Програвач, Кришка, Тонарм, Мережевий адаптер, Килимок, Адаптер на 45 об/хв
Отзывы о товаре REGA Planar 3 EXACT MM White