Проигрыватель винила TEAC TN-4D-SE Walnut

Код: TN-4D-SEWA
30 059 грн
 
Швидкість обертання: 33 1/3, 45, картридж: Oyster MM від SUMIKO, S-подібний тонарм 223 мм, прямий привод, литий алюмінієвий диск, підсилювач-фонокоректор, габарити: 420 х 117 х 356 мм, вага: 6,1 кг, колір: срібло/коричневий

Проигрыватель винила TEAC TN-4D-SE Walnut

Teac TN-4D-SE - це 2-швидкісний (33-45 об/хв) програвач вінілових платівок з прямим приводом, в якому встановлений новий, ультрастабільний електродвигун. На відміну від попередньої моделі TN-3B, у нього немає цифрового виходу на USB.

Низькопрофільний безщітковий електродвигун постійного струму дозволив зробити корпус більш тонким і тим самим надати цьому програвачеві стильний зовнішній вигляд. Система управління швидкістю диска стабілізована тактовим генератором на базі кварцового кристала та забезпечує високу точність та гладкість обертання (без дрібних пульсацій – «cogging»).

У поєднанні з нещодавно розробленим двигуном високоінерційний, литий під тиском алюмінієвий диск також допомагає досягти кращої стабільності швидкості.

У новому тонармі використовуються ножові підшипники, розроблені у співпраці з SAEC Corporation, всесвітньо відомим виробником тонармів високого класу. В результаті вдалося досягти проникливого звучання з високою роздільною здатністю, з яким не можуть зрівнятися тонарми зі звичайними підшипниками.

Сигнал з картриджа сприймає ретельно розроблений підсилювач-фонокоректор, який дозволяє безпосередньо підключати програвач до лінійних входів вашої існуючої hi-fi системи. Високоякісні операційні підсилювачі типу NJM8080, спеціально розроблені для hi-fi застосування корпорацією New Japan Radio, використовуються для передачі найтонших деталей музики.

Для вилучення музики з вінілових платівок TN-4D-SE поставляється з картриджем Oyster MM (moving magnet), що високо цінується, від SUMIKO - легендарного американського виробника. Відомий своєю вродженою музичністю, картридж поставляється з встановленим на заводі шеллом, що дозволяє програвачеві працювати практично за принципом 'plug and play' ("підключи та слухай"). При цьому S-подібний тонарм дозволяє швидко змінювати картридж/шелл, тому користувачі можуть вибирати характер звучання, експериментуючи з різними картриджами, якщо забажають.

Аудіо сигнал видається на небалансні виходи із низьким рівнем спотворень, забезпечуючи високу якість звуку. Аналоговий вихід на RCA роз'ємах - Phono / LINE.

Віброізолюючі опори складаються з точеного алюмінієвого корпусу, увінчаного гумовою подушкою, що кріпиться до корпусу із МДФ високої щільності. Завдяки чудовим характеристикам амортизації TN-4D-SE дуже стійкий до акустичного зворотного зв'язку.

Програвач Teac TN-4D продається разом із пилозахисною кришкою. Оздоблення корпусу: Piano Black (чорний рояльний лак) або Walnut (горіховий шпон). В цілому TN-4D-SE - це аналоговий програвач вінілу, який забезпечує високу точність швидкості обертання та відрізняється конструкцією з прямим приводом, що забезпечує йому гладкий та стильний вигляд.

Характеристики TEAC TN-4D-SE Walnut

Общие

Встроенный фонокорректор:есть
Цвет:Серебристый/натуральное дерево
Оснащение:Антискейтинг

Тонарм

Тип тонарма:Поворотный
Форма тонарма:Изогнутая
Материал тонарма:Алюминий
Длина тонарма:223 мм

Картридж

Тип картриджа в комплекте:MM

Диск

Материал диска:Алюминий
Диаметр диска:300.00 мм

Конструкция

Материал стола:MDF
Тип привода:прямой
Поддерживаемые скорости:33 об/мин, 45 об/мин
Переключение скоростей:электронное
Разъемы:Аналоговий вихід: RCA (Phono /LINE, що перемикається), позолочені роз'єми, вихід USB

Характеристики

Детонация:±0.1%
Соотношение сигнал/шум:-67 дБ
Потребление электроэнергии:2 Вт
Размеры (Ш х В х Г):420 х 117 х 356 мм
Вес:6.1 кг
Комплектация:Програвач, картридж, тонарм, кришка, килимок для диска, фоно-кабель RCA
Отзывы о товаре TEAC TN-4D-SE Walnut