Проигрыватель винила TEAC  TN-3B-SE/B

Код: TN-3B-SEB
24 469 грн
 
Швидкість обертання: 33 1/3, 45, картридж: MM Audio-Technica AT-VM95E, S-подібний тонарм 8,7” SAEC, пасиковий привод, кришка в комплекті, фонокоректор, габарити: 420 x 117 x 356 мм, вага: 5 кг, колір: чорний

Проигрыватель винила TEAC  TN-3B-SE/B

Програвач вінілу Teac TN-3B SE є класичною моделлю з пасиковим приводом. Апарат має лаконічний та елегантний зовнішній вигляд, та відрізняється дуже високою якістю зовнішнього оздоблення. Вона виконується кількома шарами лаку, що наголошує на люксовому статусі Teac TN-3B SE.

Вініловий програвач має шасі з MDF, яке має значну масу та хороші антивібраційні характеристики. Для того, щоб отримати жорстку конструкцію шасі без збільшення його товщини, основа Teac TN-3B SE має комірчасту структуру. Програвач встановлений на алюмінієвих опорах, що демпфовані гумовими вставками, які забезпечують гарний захист від зовнішніх вібрацій.

У програвачі Teac TN-3B SE використовується електронне перемикання швидкості обертання платівки 33 або 45 об/хв, що, напевно, сподобається власникам великих музичних колекцій. Опорний диск в даній моделі виготовлений з алюмінію та має значну масу для збереження стабільної швидкості обертання. Висококласний S-подібний тонарм Teac TN-3B SE виготовлений на замовлення знаменитою компанією SAEC і встановлений на прецизійному підшипнику. Тонарм має всі необхідні налаштування та оснащений стандартним шеллом, завдяки чому на програвач можна встановлювати різні картриджі. Як штатна головка на Teac TN-3B SE встановлений картридж Audio-Technica AT-VM95E.

У програвачі є вбудований MM-фонокоректор високого класу, виконаний на базі малошумливих мікросхем NJM8080. Таким чином, Teac TN-3B SE можна підключати безпосередньо до лінійних входів інтегральних підсилювачів або AV-ресиверів. Однак при бажанні вбудовану схему можна вимкнути, та знімати сигнал безпосередньо зі звукознімача – це дозволить, наприклад, встановити програвач MC-картридж.

Програвач має збалансований та детальний звук з широкою стереокартиною та чудовою передачею динаміки. Teac TN-3B SE стане чудовим вибором для багатьох меломанів, які прагнуть отримати якісний звук від своїх вінілових колекцій.

Характеристики TEAC  TN-3B-SE/B

Общие

Встроенный фонокорректор:есть
Цвет:Чёрный лак
Оснащение:Антискейтинг

Тонарм

Тип тонарма:Поворотный
Форма тонарма:Изогнутая
Материал тонарма:Алюминий
Длина тонарма:223 мм

Картридж

Тип картриджа в комплекте:MM
Название картриджа:Audio-Technica AT95E
Игла:Эллиптическая

Диск

Материал диска:Алюминий
Диаметр диска:300.00 мм

Конструкция

Материал стола:MDF
Поддерживаемые скорости:33 об/мин, 45 об/мин
Переключение скоростей:электронное
Разъемы:Аналоговий вихід: RCA (PHONO/Line)

Характеристики

Детонация:±0.1%
Соотношение сигнал/шум:-67 дБ
Потребление электроэнергии:1.5 Вт
Размеры (Ш х В х Г):420 x 117 x 356 мм
Вес:5 кг
Комплектация:Програвач, картридж, тонарм, кришка, мат
Отзывы о товаре TEAC  TN-3B-SE/B