Проигрыватель винила Transrotor Dark Star

Код: trtr-dark
143 430 грн
 
Програвач вінілових дисків, управління: ручне, привід: пасиковий, синхронний електродвигун із зовнішнім блоком живлення, стіл: полімер POM, опорний диск: полімер POM, тонарм: база під тонарм 9', головка: опціонально, блок живлення: стандарт, клемп, габарити: 460 х 340 х 220 мм, вага: 20 кг

Проигрыватель винила Transrotor Dark Star

Програвач вінілу Transrotor Dark star став абсолютним винятком, у його дизайні немає полірованого металу чи глянсового акрилу, та й взагалі вся колірна гама обмежується одним кольором – чорним.

Transrotor Dark star серйозний програвач із привабливим співвідношенням якість/ціна та гнучкою архітектурою. Адже, по суті, це універсальний стіл, у якому базовими елементами є лише вузол головного підшипника та диск. Плінт адаптований під тонарм Transrotor TR або SME, але можна поставити будь-яку іншу, довжиною 9 дюймів. Привід живиться від зовнішнього блоку зі стабільною вихідною напругою. 

Платформа, диск і основа тонарма виготовлені з високощільного полімеру POM (Poly-Oxy-Methylen), який демпфуючим властивостями знаходиться десь між акрилом і алюмінієм. Круглі, регульовані по висоті опори із силіконової гуми, ізолюють програвач від зовнішніх механічних впливів. Головний підшипник - такий самий, як у моделях Transrotor Zet 1 і 3. Загартована вісь діаметром 10 мм занурюється в латунну шахту і спирається на сталеву кульку. Диск завтовшки 55 мм щільно сідає на маховик, закріплений на осі. На нижній частині диска створено неглибокі концентричні канавки, що знижують рівень вібрацій. Синхронний двигун встановлений у круглому корпусі з того ж POM, в його основу запресований важкий млинець з мідно-цинкового сплаву, пасик круглий, з силікону, що не висихає.

Характеристики Transrotor Dark Star

Общие

Назначение:High End
Встроенный фонокорректор:нет
Цвет:Чёрный
Оснащение:Антискейтинг

Картридж

Тип картриджа в комплекте:Без картриджа в комплекте

Диск

Материал диска:Пластмасса

Конструкция

Материал стола:Пластмасса
Тип привода:ременной
Поддерживаемые скорости:33 об/мин, 45 об/мин
Переключение скоростей:ручное
Тип автомата:Отсутствует
Разъемы:RCA

Характеристики

Размеры (Ш х В х Г):460 х 340 х 220 мм
Вес:20 кг
Отзывы о товаре Transrotor Dark Star