Проигрыватель винила Transrotor Fat Bob Reference TMD

Код: trtr-fatb-r
260 400 грн
 
Програвач вінілових дисків, управління: ручне, привід: пасиковий, синхронний електродвигун з приводом Transrotor Magnetic Drive (TMD), стіл: алюмінієве шасі діаметром 320 мм і товщиною 50 мм, диск: алюмінієвий 80 мм, головка: опціонально, живлення: стандарт, клемп, габарити: 460 х 400 х 190 мм, вага: 40 кг

Проигрыватель винила Transrotor Fat Bob Reference TMD

Топова версія програвача Transrotor Fat Bob Reference 80 TMD має гідродинамічний підшипник Transrotor Magnetic Drive (TMD). Всі елементи програвача виготовлені з полірованих алюмінієвих деталей. Тяжке снування товщиною 50 мм і діаметром 320 мм, диск має товщину 80 мм. На поверхню програвач ставиться за допомогою трьох потужних алюмінієвих ніжок-конусів. Ніжки регульовані. До основи програвача кріпляться шків інвертованого підшипника та база під тонарм. Підшипник цілком відповідає за габаритами розмірів та вагою диска. Шків проходить основу наскрізь і кріпиться зі зворотного боку. Зверху на ньому встановлена ​​керамічна кулька. Бронзова склянка підшипника вмонтована в алюмінієвий субдиск.

У підшипника є одна особливість - знизу в основі розташована масляна ванна, а в бронзовій склянці є спіральна борозенка та стік для олії. Варто почати диску обертатися в підшипнику, як починається циркуляція мастила. Обертання на субдиск з двигуна передається за допомогою тонкого круглого гумового пасика. Мотор встановлений у масивному металевому корпусі, що фізично розв'язаний зі столом. Сам мотор здвоєний синхронний електродвигун із зовнішнім блоком живлення Konstant M1. Стабілізація оборотів та вибір швидкості здійснюються електронікою.

Основний диск програвача Transrotor Fat Bob Reference 80 TMD дуже важкий у порівнянні з усією іншою конструкцією, виготовлений із цілісного шматка алюмінію. Нижня поверхня хвиляста диска — традиційне рішення, спрямоване на гасіння резонансів. Мат, що входить у комплект, виготовлений із жорсткого пластику та вставляється у проточку диска. База під тонарм розрахована на 9 та 12-дюймові тонарми SME або TR. За бажанням можна встановити додаткову базу під інші тонарми, у тому числі й довші.

Характеристики Transrotor Fat Bob Reference TMD

Общие

Назначение:High End
Встроенный фонокорректор:нет
Цвет:Серебристый
Оснащение:Антискейтинг

Картридж

Тип картриджа в комплекте:Без картриджа в комплекте

Диск

Материал диска:Алюминий
Масса диска:15 кг
Толщина диска:80 мм

Конструкция

Материал стола:Алюминий
Тип привода:ременной
Поддерживаемые скорости:33 об/мин, 45 об/мин
Переключение скоростей:электронное
Тип автомата:Отсутствует
Разъемы:RCA

Характеристики

Размеры (Ш х В х Г):460 х 400 х 190 мм
Вес:40 кг
Отзывы о товаре Transrotor Fat Bob Reference TMD