Проигрыватель винила Transrotor Fat Bob S TMD

Код: trtr-fatb-s
182 700 грн
 
Програвач вінілових дисків, управління: ручне, привід: пасиковий, синхронний електродвигун з приводом Transrotor Magnetic Drive (TMD), стіл: алюмінієве шасі діаметром 300 мм і товщиною 40 мм, диск: алюмінієвий 60 мм, головка: опціонально, живлення: стандарт, клемп, габарити: 440 х 380 х 180 мм, вага: 25 кг

Проигрыватель винила Transrotor Fat Bob S TMD

Конструкція програвача Transrotor Fat Bob S здається дуже простою, навіть мінімалістичною, але в той же час дуже високоякісною і продуманою нічого зайвого або недостатнього. Фактично весь програвач зроблений із полірованих алюмінієвих деталей. Основа невелика вона менша і легша, ніж диск. На поверхню програвач ставиться за допомогою трьох потужних алюмінієвих ніжок-конусів. Ніжки регульовані. До основи програвача кріпляться шків інвертованого підшипника та база під тонарм. Підшипник цілком відповідає за габаритами розмірів та вагою диска. Шків проходить основу наскрізь і кріпиться зі зворотного боку. Зверху на ньому встановлена ​​керамічна кулька. Бронзова склянка підшипника вмонтована в алюмінієвий субдиск. 

Мотор здвоєний синхронний електродвигун із зовнішнім блоком живлення. Щоб змінити швидкість із 33,3 на 45 об/хв, потрібно вручну перекинути пасик на шківі.

Основний диск програвача Transrotor Fat Bob S дуже важкий у порівнянні з усією іншою конструкцією, виготовлений із цілісного шматка алюмінію. Нижня поверхня хвиляста диска — традиційне рішення, спрямоване на гасіння резонансів. Мат, що входить у комплект, виготовлений із жорсткого пластику та вставляється у проточку диска. База під тонарм розрахована на 9-дюймові тонарми SME чи TR. За бажання можна вибрати базу під інші тонарми.

Характеристики Transrotor Fat Bob S TMD

Общие

Назначение:High End
Встроенный фонокорректор:нет
Цвет:Серебристый
Оснащение:Антискейтинг

Картридж

Тип картриджа в комплекте:Без картриджа в комплекте

Диск

Материал диска:Алюминий
Масса диска:12 кг
Толщина диска:60 мм

Конструкция

Материал стола:Алюминий
Тип привода:ременной
Поддерживаемые скорости:33 об/мин, 45 об/мин
Переключение скоростей:электронное
Тип автомата:Отсутствует
Разъемы:RCA

Характеристики

Размеры (Ш х В х Г):440 х 380 х 180 мм
Вес:25 кг
Отзывы о товаре Transrotor Fat Bob S TMD