Проигрыватель винила Transrotor Leonardo 40/60 TMD

Код: trtr-leon
209 790 грн
 
Програвач вінілових дисків, управління: ручне, привід: пасиковий, двигун: синхронний з приводом Transrotor Magnetic Drive (TMD), стіл: акрилова плита 40 мм, опорний диск: акриловий, 60 мм, тонарм: база під тонарм Rega, головка: опціонально, блок живлення: стандарт , клемп, габарити: 440 х 390 х 190 мм, вага 24 кг

Проигрыватель винила Transrotor Leonardo 40/60 TMD

У зовнішньому вигляді Transrotor Leonardo 40/60 відразу впадає у вічі шовковисто-матовий 60 міліметровий диск. Понад 20 років Transrotor застосовує для своїх програвачів акрилові сплави. Отриманий литтям акрилово-вініловий композит чудово підходить до вінілової платівки. Величезний професійний досвід, яким славляться фахівці Transrotor, дозволяє досягти відмінних результатів в обробці цього ідеального матеріалу. У процесі експлуатації у місці зчленування диска з металевим підшипником виникають теплові розширення.

Для усунення жолоблення заготовка диска поміщається у вакуумну піч. Наступний відпал у сушильній камері дозволяє зняти навіть найменші внутрішні напруги матеріалу. Як остання технологічна операція проводиться припасування диска з гідродинамічним підшипником. В результаті вузол диск-підшипник працює абсолютно безшумно. Диск із платівкою настільки гармонують один з одним, ніби вийшли вони з однієї ливарної форми.

Відомий дизайн, шикарний звук у базовій комплектації та чудовий фірмовий привід TMD з гідродинамічним магнітним підшипником, що істотно знижує тертя. Модель відповідає всім потребам просунутого меломана та місце у фірмовій лінійці займає по праву.

Характеристики Transrotor Leonardo 40/60 TMD

Общие

Назначение:High End
Встроенный фонокорректор:нет
Цвет:Белый
Оснащение:Антискейтинг

Картридж

Тип картриджа в комплекте:Без картриджа в комплекте

Диск

Материал диска:Акрил
Толщина диска:60 мм

Конструкция

Материал стола:Акрил
Тип привода:ременной
Поддерживаемые скорости:33 об/мин, 45 об/мин
Переключение скоростей:электронное
Тип автомата:Отсутствует
Разъемы:RCA

Характеристики

Размеры (Ш х В х Г):440 x 390 x 190 мм
Вес:24 кг
Отзывы о товаре Transrotor Leonardo 40/60 TMD