Проигрыватель винила Transrotor Massimo Nero TMD

Код: trtr-mass-nr
192 780 грн
 
Програвач вінілових дисків, управління: ручне, привід: пасиковий з Transrotor Magnetic Drive (TMD), електродвигун: х2 синхронних, стіл: полимер POM, диск: полимер POM, тонарм: база під тонарм 12", головка: опціонально, блок живлення: Konstant FMD, хромований клемп, габарити: 550 x 330 x 220 мм, вага: 38 кг, колір: чорний

Проигрыватель винила Transrotor Massimo Nero TMD

Transrotor Massimo Nero TMD є версією в чорному кольорі вже відомої нам моделі. Цей програвач втілює у собі ідею переосмислення традицій. Massimo Nero TMD — благородне та висококласне рішення у строгому чорному корпусі, кольорі, який завжди приваблював любителів вінілу. Велика маса програвача є фірмовою рисою дизайну Transrotor.

Як матеріал основи використовується особливий полімер POM. У промисловості матеріал давно застосовується як альтернатива металу завдяки своїй жорсткості, міцності та стійкості до перепаду температур. Крім того, матеріал набагато доступніший за ціною, за рахунок чого виробнику вдалося знизити вартість програвача чи не вдвічі. З POM також виточено опорний диск програвача, а опорні стійки виготовлені із немагнітної нержавіючої сталі.

Transrotor Massimo Nero TMD – це розкішний програвач вінілових платівок, на якому можна розмістити до чотирьох тонармів одночасно. Масивний програвач, який звучить так само чудово, як виглядає. Transrotor Massimo Nero TMD - справжній важкоатлет, з іншого боку, витончений з почуттям та пристрастю до дрібних деталей. Як і у випадку з Transrotor, високопродуктивний привід можна модернізувати до суперприводу. 

Поворотний стіл Massimo TMD може бути оснащений до чотирьох тонармів та двох двигунів. У комплект поставки входить блок живлення Transrotor FMD зі складною системою керування двигуном та точним регулюванням.

Transrotor Massimo TMD в базовій комплектації поставляється з блоком живлення Transrotor FMD і хромованим опорним клемпом.

Характеристики Transrotor Massimo Nero TMD

Общие

Назначение:High End
Встроенный фонокорректор:нет
Цвет:Чёрный
Оснащение:Антискейтинг

Картридж

Тип картриджа в комплекте:Без картриджа в комплекте

Диск

Материал диска:Пластмасса

Конструкция

Материал стола:Пластмасса
Тип привода:ременной
Поддерживаемые скорости:33 об/мин, 45 об/мин
Переключение скоростей:электронное
Тип автомата:Отсутствует
Разъемы:RCA

Характеристики

Размеры (Ш х В х Г):550 x 330 x 220 мм
Вес:38 кг
Отзывы о товаре Transrotor Massimo Nero TMD