Проигрыватель винила Transrotor Massimo TMD

Код: trtr-mass-tmd
474 600 грн
 
Програвач вінілових дисків, управління: ручне, привід: пасиковий з Transrotor Magnetic Drive (TMD), електродвигун: х2 синхронних, стіл: масивне алюмінієве шасі, диск: алюмінієвий 80 мм, тонарм: база під тонарм 12", головка: опціонально, блок живлення: Konstant FMD, хромований клемп, габарити: 550 x 330 x 220 мм, вага: 40 кг, колір: срібло

Проигрыватель винила Transrotor Massimo TMD

Transrotor Massimo TMD – це розкішний програвач вінілових платівок, на якому можна розмістити до чотирьох тонармів одночасно. Масивний програвач, який звучить так само чудово, як виглядає. Transrotor Massimo TMD - справжній важкоатлет, з іншого боку, витончений з почуттям та пристрастю до дрібних деталей. Як і у випадку з Transrotor, високопродуктивний привід можна модернізувати до суперприводу. 
Поворотний стіл Massimo TMD може бути оснащений до чотирьох тонармів та двох двигунів. У комплект поставки входить блок живлення Transrotor FMD зі складною системою керування двигуном та точним регулюванням.

Transrotor Massimo TMD в базовій комплектації поставляється з блоком живлення Transrotor FMD і хромованим опорним клемпом.

Характеристики Transrotor Massimo TMD

Общие

Назначение:High End
Встроенный фонокорректор:нет
Цвет:Серебристый
Оснащение:Антискейтинг

Картридж

Тип картриджа в комплекте:Без картриджа в комплекте

Диск

Материал диска:Алюминий
Масса диска:15 кг
Толщина диска:80 мм

Конструкция

Материал стола:Алюминий
Тип привода:ременной
Поддерживаемые скорости:33 об/мин, 45 об/мин
Переключение скоростей:электронное
Тип автомата:Отсутствует
Разъемы:RCA

Характеристики

Размеры (Ш х В х Г):550 x 330 x 220 мм
Вес:40 кг
Отзывы о товаре Transrotor Massimo TMD