Проигрыватель винила Transrotor Max

Код: trtr-max
130 410 грн
 
Програвач вінілових дисків, управління: ручне, привід: пасиковий, без картриджу, база под тонарм Rega, електродвигун: х1, стіл: алюміній, диск: 7 кг, блок живлення: стандарт, клемп, габарити : 440 x 330 x 170 мм, вага: 20 кг, колір: срібло

Проигрыватель винила Transrotor Max

Transrotor Max цікава гнучкістю своєї конструкції, коли на основі одного шасі можна зібрати різні програвачі. Це якийсь конструктор, який можна налаштувати під конкретні завдання і на власний смак. Апарат дозволяє встановити два тонарма та під кожен вибрати базу. Компанія пропонує на вибір тонарми довжиною 9 та 12 дюймів з посадковими майданчиками різного типу. Зазначимо, що у цьому ціновому діапазоні існує дуже мало моделей, що дозволяють установку двох 12-дюймових тонармів. Незвичайно і те, що програвач практично повністю виготовлений із металу. Раніше повністю металеві програвачі Transrotor зустрічалися лише вище за ієрархією. Іншими словами, принципи у Max запозичені у старших моделей. Програвач хоч і молодший, але це Transrotor, тому слід чекати відомих технічних рішень і за мірками вінілового High End, ціна справді низька.

Стола як такого у програвача немає, є кругла основа з полірованого алюмінію діаметром трохи менше від основного диска. Стоїть воно на трьох регульованих алюмінієвих ніжках, причому передня ніжка більше двох задніх. Конструкція здається монолітною і до дрібних вібрацій програвач виявився напрочуд нечутливим. На підставі вертушки закріплена масивна вставка з бронзовою склянкою неінвертованого підшипника, шків якого є єдиним цілим з алюмінієвим субдиском, що переходить в шпиндель програвача. Збоку в основу вертушки вкручуються два масивні металеві штифти — на них встановлюються бази.
Сама по собі база - це масивний металевий перевернутий склянку, нагорі якого знаходиться майданчик з усім необхідним для кріплення тонарма. Загалом реалізація хороша. Мотор виносний, нічим не пов'язаний із основою, крім круглого пасика, що передає обертання на субдиск. Шків мотора має два радіуси, для 33,3 та 45 об/хв, швидкість змінюється шляхом перекидання пасика на шківі вручну. Диск виточений із цілісного шматка алюмінію. Внизу він, як і основа, має хвилясту кільцеву форму. Розрахований диск працювати зі штатним акриловим матом.

Модель Transrotor Max – цікава гнучкістю своєї конструкції, коли на основі одного шасі можна зібрати різні програвачі. Це конструктор, який можна налаштувати під конкретні завдання і на власний смак. Transrotor Max дозволяє розмістити мотор у будь-якому місці навколо програвача. Це модель початкового рівня, що дає можливість встановити два тонарма.

Характеристики Transrotor Max

Общие

Назначение:High End
Встроенный фонокорректор:нет
Цвет:Серебристый

Диск

Материал диска:Алюминий
Масса диска:7 кг

Конструкция

Материал стола:Алюминий
Тип привода:ременной
Поддерживаемые скорости:33 об/мин, 45 об/мин
Переключение скоростей:электронное
Тип автомата:Отсутствует
Разъемы:RCA

Характеристики

Размеры (Ш х В х Г):440 x 330 x 170 мм
Вес:20 кг
Отзывы о товаре Transrotor Max