Проигрыватель винила Transrotor Rondino Bianco FMD

Код: trtr-rond-b
546 000 грн
 
Програвач вінілових дисків, управління: ручне, привід: Free Magnetic Drive (FMD), стіл: акрилове шасі особливої ​​форми, диск: алюмінієвий 70 мм, база під тонарми 9/12", зовнішній блок живлення: Konstant FMD, головка: опціонально, клемп, габарити : 470 x 420 x 220 мм, вага: 35 кг, колір: білий

Проигрыватель винила Transrotor Rondino Bianco FMD

Transrotor Rondino це перший поворотний стіл оснащений магнітним приводом FMD, який повністю розв'язує двигун від диска в механічному відношенні. Free Magnetic Drive - найточніша та найстабільніша система понад точних обертань у світі технологій програвачів. Transrotor Rondino увібрав у себе всі флагманські рішення Transrotor і є першим у списку референсних компонентів. Transrotor Rondino вигідно відрізняється завдяки використанню різних матеріалів із погляду вібророзв'язки. Основне акрилове шасі має особливий профіль та ефективно пригнічує резонансні коливання. Конструкція нового двигуна в плеєрі солідна приховує його начинку, у внутрішній частині працює безконтактний мотор. Безконтактний привід передає крутний момент на 70 мм алюмінієвий диск на гідродинамічному підшипнику. Блок живлення Konstant здійснює кварцову стабілізацію та повне керування. Унікальне рішення, що дало вражаючу якість аналогового звучання!

Продукція Transrotor нестандартна та приваблює своїм незвичайним дизайном. Вона підходить для тих меломанів, які звикли оточувати себе ексклюзивними речами. Німецька точність і скрупульозність при виготовленні вінілових програвачів позитивно відбивається на продукції фірми. Широкий модельний ряд дозволяє підібрати щось своє, незвичайне та індивідуальне. Футуристичний дизайн програвачів Transrotor зовні нагадує частину космічного корабля із фантастичного фільму. Особливість програвачів Transrotor, виготовлених Йоханом Реке, полягає в тому, що жодна модель не повторюється надалі. Кожен програвач є унікальним. Тому одна й та сама модель, випущена в різні роки, — зовсім не те саме. Це стало візитною карткою Реке – кожен апарат по праву вважається авторським. Окрім цього, компанія успішно впровадила кілька власних розробок у свою продукцію, що дозволило вивести звучання програвачів на новий рівень. Поєднання індивідуальності та відмінної якості дозволили компанії знайти масу шанувальників у всьому світі.

Характеристики Transrotor Rondino Bianco FMD

Общие

Назначение:High End
Встроенный фонокорректор:нет
Цвет:Белый

Диск

Материал диска:Алюминий
Масса диска:10 кг
Толщина диска:70 мм

Конструкция

Материал стола:Акрил
Тип привода:ременной
Поддерживаемые скорости:33 об/мин, 45 об/мин
Переключение скоростей:электронное
Разъемы:RCA

Характеристики

Размеры (Ш х В х Г):470 х 420 х 220 мм
Вес:37 кг
Отзывы о товаре Transrotor Rondino Bianco FMD