Проигрыватель винила Transrotor Zet 3

Код: trtr-zet3
221 760 грн
 
Програвач вінілових дисків, керування: ручне, привід: пасиковий, синхронний електродвигун із зовнішнім блоком живлення, стіл: карбонакрилова плита, без тонарму, габарити: 450 х 400 х 180 мм, вага: 26 кг

Проигрыватель винила Transrotor Zet 3

Стіл Transrotor Zet 3 є «сандвіч» з двох пластин композитного матеріалу на основі акрилу, карбону і прошарку з алюмінієвого сплаву між ними. Вся конструкція встановлюється на стійку за допомогою трьох опор, їх регулювання здійснюється простим обертанням, самі опори на кінцях мають півсфери, що встановлюються на масивні підставки. Конструкція Transrotor Zet 3 дуже зручна, встановлення та регулювання за рівнем столу займає не більше двох хвилин. Корпус вузла масивний підшипника, виконаний з алюмінієвого сплаву. Втулка підшипника, виготовлена ​​з бронзи, поєднується зі сталевою опорною кулькою та сталевим валом.

Вузол підшипника розташований досить низько щодо всієї конструкції. Зверху встановлюється диск із алюмінієвого сплаву. Основна маса диска зміщена до краю, що позитивно впливає на характеристики обертання. Цікава особливість – корпус вузла підшипника та нижня поверхня диска мають хвилястий профіль для гасіння резонансів. До програвача Transrotor Zet 3 додаються штатний жорсткий мат із композитного матеріалу та клемп.

База для установки тонарма є жорсткою конструкцією, подібний принцип розв'язування тонарма і столу нерідко зустрічається серед сучасних програвачів. Конструкція столу Transrotor Zet 1 дозволяє встановлювати дві бази під тонарми, що безсумнівно розширює можливості програвача. Привід пасиковий диск, мотор в масивному металевому корпусі встановлюється на стіл, а функцію вібророзв'язки виконують силіконові ніжки. Виробником передбачена одночасна установка та використання двох моторів. Такий спосіб установки кращий, т.к. дозволяє розв'язати мотор та стіл програвача і при цьому можна підбирати силу натягу пасика.

 

Характеристики Transrotor Zet 3

Общие

Назначение:High End
Встроенный фонокорректор:нет
Цвет:Чёрный

Диск

Материал диска:Алюминий
Масса диска:12 кг
Толщина диска:70 мм

Конструкция

Материал стола:Акрил
Тип привода:ременной
Поддерживаемые скорости:33 об/мин, 45 об/мин
Переключение скоростей:ручное
Тип автомата:Отсутствует
Разъемы:RCA

Характеристики

Размеры (Ш х В х Г):450 х 400 х 180 мм
Вес:26 кг
Отзывы о товаре Transrotor Zet 3