Сабвуфер Elac SUB 2070.2 Black

Код: SUB2070-2bl
64 999 грн
 
Активний сабвуфер, закритий корпус, потужність підсилювача: 600 Вт, діапазон частот: 18 Гц - 180 Гц, керування з мобільного додатка, функція автокалібрування, пульт ДК, габарити: 361 x 475 x 385 мм, вага: 32 кг, колір: чорний лак

Сабвуфер Elac SUB 2070.2 Black

Активний сабвуфер ELAC SUB 2070.2 має порівняно невеликі розміри, але завдяки оригінальній конструкції відтворює глибокі та потужні баси. Апарат відрізняється якісною зовнішньою обробкою та приємним дизайном, що виділяє його на тлі найближчих конкурентів. В результаті ELAC SUB 2070.2 є зручним для розміщення в житловому інтер'єрі. Модель випускається у варіантах покриття чорним чи білим рояльним лаком.

У сабвуфері встановлено два низькочастотні динаміки діаметром 250 мм, що працюють у синфазному режимі на загальний внутрішній закритий об'єм. Один із динаміків спрямований вниз, а інший вгору, і для обох створено фіксоване акустичне навантаження у вигляді панелей, змонтованих на певній відстані перед дифузорами. Ці панелі, працюючи як відбивачі, забезпечують рівномірне поширення басів у кімнаті прослуховування. Нижня панель дозволяє встановити ELAC SUB 2070.2 практично на будь-яке покриття для підлоги, властивості якого не будуть впливати на якість звуку.

Верхня панель надає сабвуферу найбільш лаконічний зовнішній вигляд і уможливлює розміщення на ньому невеликих аксесуарів. Корпус сабвуфера має глибоке внутрішнє демпфування для виключення вібрацій та резонансів за будь-якої гучності.

Модель оснащена запатентованим підсилювачем BASH потужністю 600 Вт, в якому реалізовано переваги імпульсних конструкцій та лінійних схем класу AB. Для керування роботою підсилювача використовується фірмовий DSP, а для налаштування звучання застосовується мобільний додаток. У ньому передбачено функцію автоматичного калібрування за допомогою вбудованого в смартфон або планшет мікрофона. Це дозволяє оптимально налаштувати параметри безпосередньо з місця, де знаходяться слухачі.

SUB 2070.2 оснащений лінійним/LFE та акустичними входами. Останні передбачають можливість підключення до трьох передніх каналів системи навколишнього звучання. Це зробить роботу сабвуфера найточнішою.

Характеристики Elac SUB 2070.2 Black

Загальні

Тип акустичної системи:Сабвуферы
Опис:підлогова, активна, закритого типу
Кольрова група:Чёрный
Точний колір:Чёрный лак
Склад комплекту:1 колонка
Акустичне оформлення:закритий
Країна (головний офіс):Німеччина

Потужність

Максимальная мощность усилителя:600 Вт на канал

Технічні характеристики

Количество полос:1
Мин. частота воспроизведения:18 Гц
Макс. частота воспроизведения (сабвуферы):180 Гц

Динамики

Количество динамиков:2
НЧ динамик:2 х 250 мм, спрямовані вниз та вгору (включення Push-Push/Pull-Pull), навантаження на закритий об'єм, дифузор AS

Физические характеристики

Ширина колонки:361 мм
Высота колонки:475 мм
Глубина колонки:385 мм
Вес:32 кг

Корпус

Материал корпуса:дерево/MDF

Разъемы

Входные разъемы:стерео/LFE RCA , акустичний (три пари гвинтових клем L, C, R)

Сабвуфер, активная акустика

Эквалайзер:Normal, Music, Cinema, Night
Дистанционное управление:Пульт ДК

Установка акустики

Место установки:полка
Отзывы о товаре Elac SUB 2070.2 Black