Сабвуфер KEF KC62 Carbon Black

Код: KEF-kc62-cb
85 680 грн
 
Компактний активний сабвуфер, підсилювач класу D, потужність: 1000 Вт RMS (2 x 500 Вт), діапазон частот: 11 – 200 Гц (±3 дБ), макс. звуковий тиск: 105 дБ, корпус: алюміній, розміри (В x Ш x Г): 246 x 256 x 248 мм, вага: 14 кг, колір: чорний

Сабвуфер KEF KC62 Carbon Black

KEF KC62 – надкомпактний сабвуфер з потужним і точним басом. Це перший сабвуфер KEF з технологією Uni-Core, яка забезпечує більш глибокі баси в ультра-компактних корпусах.

Сабвуфер KC62 універсальний і однаково ефективний при прослуховуванні музики, перегляді кінофільмів або у відеоіграх. KC62 потужністю 1000 ват перевершує традиційні очікування того, чого може досягти сабвуфер в залежності від його розміру.

У вбудований процесор «зашиті» алгоритми обробки сигналу, передбачені п'ять предустановок вирівнювання розміщення в приміщенні, які дозволяють оптимізувати продуктивність KEF KC62 незалежно від того, де ви його поставите в кімнаті - поруч зі стіною, в кутку, всередині шафи або на майданчику прямо на відкритому повітрі, ще один режим передбачає підлаштування під особливості приміщення.

Наявність лінійного високочастотного виходу означає, що сабвуфер KEF KC62 можна використовувати разом з активними зовнішніми динаміками, такими, як популярні поличкові монітори KEF LS50 або бездротові KEF LSX.

Працюючи над новим продуктом, інженери компанії використовували три новітні фірмові технології: Uni-Core, P-Flex Surround і Smart Distortion Control.

Uni-Core
Технологія Uni-Core – це здвоєний динамік особливої конструкції – дві звукові котушки різного діаметру мають загальний центр і використовують для роботи одне загальне простір всередині драйвера. Технологія Uni-Core дозволяє зменшити розмір корпусу більше ніж на третину, з тим же або великим ходом динаміків, ніж у сабвуферів, набагато переважаючих KC62 габаритами.

P-Flex Surround, або Origami Surround
Технологія P-Flex Surround має друге, неофіційно назва: Origami Surround. Саме традиційне японське мистецтво орігамі навело інженерів KEF на думку про створення унікального дифузора зі складчастим (гофрованим) підвісом. Він ефективно справляється зі звуковим тиском усередині корпусу акустичної системи без втрати чутливості.

Smart Control Distortion
Технологія Smart Distortion Control дозволяє зменшити нелінійні спотворення. Використовуваний принцип схожий з електромеханічною системою зворотного зв'язку. Але на відміну від ЕМОС спеціальні датчики не використовуються – замість цього вимірюється струм в звуковій котушці, що дозволяє миттєво компенсувати виявлені нелінійні спотворення.

Характеристики KEF KC62 Carbon Black

Загальні

Тип акустичної системи:Сабвуферы
Опис:підлогова, активна
Кольрова група:Чёрный
Точний колір:Чёрный
Склад комплекту:1 колонка
Акустичне оформлення:закритий

Потужність

Максимальная мощность усилителя:1000 Вт на канал

Технічні характеристики

Количество полос:1
Макс. звуковое давление:105 дБ
Макс. частота воспроизведения (сабвуферы):200 Гц

Динамики

Количество динамиков:2
НЧ динамик:2 х 165 мм

Физические характеристики

Ширина колонки:256 мм
Высота колонки:246 мм
Глубина колонки:248 мм
Вес:14 кг

Корпус

Материал корпуса:металл

Установка акустики

Место установки:пол
Отзывы о товаре KEF KC62 Carbon Black