Сабвуфер Klipsch Reference Premiere RP-1600SW Black

Код: 1070653
71 200 грн
 
Активний, з фазоінвертором, потужність: 800/1600 Вт, діапазон частот: 15 Гц - 150 Гц, звуковий тиск: 126 дБ, регулювання фази: 0/180 градусів, габарити: 594 x 597 x 695 мм, вага: 50,3 кг, колір: чорний

Сабвуфер Klipsch Reference Premiere RP-1600SW Black

Еталонні сабвуфери Premiere, такі як Klipsch RP-1600SW, забезпечують максимальне розширення низьких частот з високою продуктивністю, точністю та швидкістю завдяки оптимальному балансу між продуктивністю підсилювача, динаміками та гучністю корпусу.

Нові високопродуктивні сабвуфери Klipsch, гідні прізвиська Reference Premiere, виготовлені з використанням нашої новаторської акустичної технології і є одними з найкращих сабвуферів, які коли-небудь створили Klipsch.

Стійке до подряпин вінілове покриття чорного дерева має вигляд, як справжнє дерево, й покриває весь корпус. Закруглені кути, амортизувальні гумові ніжки, сталеві стійки решітки та міцна ткана решітка забезпечують чудовий зовнішній вигляд. 

Комплект бездротового сабвуфера Klipsch WA-2 (продається окремо) забезпечує бездротовий зв'язок із високою роздільною здатністю для зручного розміщення в будь-якому місці вашої кімнати. Під'єднайте до чотирьох бездротових комплектів WA-2 до сабвуферів Klipsch Reference Premiere в одній кімнаті для повністю бездротового з'єднання і найкращого у світі баса.

Кросовер низьких частот і регулювання фази дають змогу налаштувати сабвуфер на динаміки Klipsch і на вашу кімнату, встановивши ідеальний рівень басів. Входи лінійного
рівня/LFE RCA забезпечує сумісність із ресиверами домашнього кінотеатру. 

Порівнюючи з іншими сабвуферами преміум класу, представленими на ринку, сабвуфери Reference Premiere забезпечують оптимальний баланс між потужністю підсилювача, можливостями драйвера та об'ємом корпусу для максимальної потужності, деталізації та частотного розширення.
 
Завдяки фронтальному динаміку ви можете розмістити сабвуфер Reference Premiere в будь-якому місці. Запатентована внутрішня геометрія з новим портом Aerofoil на передній панелі мінімізує турбулентність для отримання чітких, щільних басів. 

Вбудований високоефективний підсилювач має аналогову конструкцію передпідсилювача, яка зберігає вихідний шлях проходження сигналу для чистішого відтворення з точністю до джерела. Вихідний каскад класу D забезпечує максимальну потужність, деталізацію та потужність низьких частот. 

НЧ-динаміки Cerametallic з переробленим дизайном, спрямованим на максимальне відтворення низьких частот, неймовірно потужні та ефективні, що перевершують конкурентів.

З легкістю з'єднайте свій новий сабвуфер Reference Premiere з будь-яким компонентом динаміків Klipsch.

Характеристики Klipsch Reference Premiere RP-1600SW Black

Загальні

Тип акустичної системи:Сабвуферы
Опис:підлогова, активна, фазоінверторного типу
Серія:Klipsch Reference
Кольрова група:Чёрный
Точний колір:Чёрный
Склад комплекту:1 колонка
Акустичне оформлення:відкритий (фазоінвертор)
Країна (головний офіс):США

Потужність

Максимальная мощность сабвуфера:1600 Вт

Технічні характеристики

Мин. частота воспроизведения:15 Гц
Макс. частота воспроизведения (сабвуферы):150 Гц

Конструктивные особенности

Конструктивные особенности:фазоинвертор

Динамики

Количество динамиков:1
СЧ/НЧ динамик:1 х 406 мм Ultra Long Throw Cerametallic

Физические характеристики

Ширина колонки:597 мм
Высота колонки:595 мм
Вес:50,3 кг

Корпус

Материал корпуса:дерево/MDF
Отделка корпуса:винил

Разъемы

Входные разъемы:RCA LFE, лінійний вхід

Сабвуфер, активная акустика

Регулировка фазы сабвуфера:есть
Регулятор фазы:0 - 180 градусыв

Установка акустики

Место установки:пол

Дополнительно

Потребляемая мощность:400 Вт, в режиме ожидания < 0.5 Вт
Отзывы о товаре Klipsch Reference Premiere RP-1600SW Black