Сабвуфер Klipsch Reference R-101SW Black

Код: 1070407
17 360 грн
 
Активний, з фазоінвертором, потужність: 150 - 300 Вт, діапазон частот: 32 Гц - 120 Гц, звуковий тиск: 112 дБ, регулювання фази 0/180 градусів, габарити: 368 х 318 х 417 мм, вага: 10.9 кг, колір: чорний

Сабвуфер Klipsch Reference R-101SW Black

Сабвуфер Klipsch R-101SW має порівняно невеликі розміри та добре підходить для розміщення в більшості стандартних кімнат. Апарат виготовлений у корпусі з MDF з глибоким внутрішнім демпфуванням, посиленим стяжками для гасіння вібрацій. Зовнішнє оздоблення Klipsch R-101SW виконується щільною, стійкою до подряпин текстурною плівкою під натуральне дерево. 

Сабвуфер обладнаний низькочастотним динаміком діаметром 10 дюймів, у якому використовується дифузор із литого під тиском графіту (IMG). Цей високотехнологічний матеріал має переваги перед традиційно використовуваними для виготовлення дифузорів басовиків паперу або полімерів із погляду співвідношення жорсткості та ваги. Діафрагма з IMG здатна швидко переміщатися з великою амплітудою без вигинів і резонансів, завдяки чому низькочастотний динамік створює високий звуковий тиск. Басовик змонтований на литому кошику й обладнаний потужним магнітом. Дифузор покритий мідним напиленням, яке додатково гасить небажані резонанси, а також надає сабвуферу привабливого вигляду та зовнішньої схожості з іншою акустикою серії Reference. Навантаженням для динаміка слугує фазоінвертор, вихідний отвір якого розташований на задній панелі.

У сабвуфері Klipsch R-101SW встановлений замовлений підсилювач, що працює в класі D і розвиває номінальну потужність 150 Вт. Завдяки точному узгодженню НЧ-динаміка та підсилювача сабвуфер здатний працювати без спотворень навіть на високій гучності. Для настроювання параметрів звучання в Klipsch R-101SW передбачений стандартний набір органів керування. Це регулятори рівня сигналу, частоти настроювання фільтра, а також перемикач абсолютної фази (0/180 градусів). Klipsch R-100SW має систему автоматичного ввімкнення у разі появи вхідного сигналу, що спрощує користування сабом. Для контролю режиму роботи на фронтальній панелі розташований світлодіодний індикатор. Сабвуфер обладнаний знімною захисною сіткою невеликої глибини, за наявності якої він стає не надто помітним в інтер'єрі.

Характеристики Klipsch Reference R-101SW Black

Загальні

Тип акустичної системи:Сабвуферы
Опис:підлогова, активна, фазоінверторного типу
Серія:Klipsch Reference
Кольрова група:Чёрный
Точний колір:Чёрный
Склад комплекту:1 колонка
Акустичне оформлення:відкритий (фазоінвертор)
Країна (головний офіс):США

Потужність

Минимальная мощность сабвуфера:150 Вт на канал
Максимальная мощность сабвуфера:300 Вт

Технічні характеристики

Мин. частота воспроизведения:32 Гц
Макс. частота воспроизведения (сабвуферы):120 Гц

Конструктивные особенности

Конструктивные особенности:фазоинвертор
Описание фазоинвертора:на задній панелі

Динамики

Количество динамиков:1
СЧ/НЧ динамик:1 х 10”

Физические характеристики

Ширина колонки:318 мм
Высота колонки:368 мм
Глубина колонки:417 мм
Вес:10,9 кг

Корпус

Материал корпуса:дерево/MDF
Отделка корпуса:винил

Сабвуфер, активная акустика

Регулировка фазы сабвуфера:есть
Регулятор фазы:0 - 180 гр

Установка акустики

Место установки:пол
Отзывы о товаре Klipsch Reference R-101SW Black