Сабвуфер Klipsch Reference R-121SW Black

Код: 1070410
21 600 грн
 
Активний, з фазоінвертором, потужність: 200 - 400 Вт, діапазон частот: 29 Гц - 120 Гц, звуковий тиск: 116 дБ, регулювання фази 0/180 градусів, габарити: 419 х 356 х 488 мм, вага: 14.1 кг, колір: чорний

Сабвуфер Klipsch Reference R-121SW Black

Активний сабвуфер Klipsch R-121SW має збільшені розміри, порівнюючи з молодшою моделлю в цій серії, і розрахований на використання у великих приміщеннях. Корпус сабвуфера виготовлений із добірного MDF збільшеної товщини та доповнений внутрішніми стяжками. Загалом така конструкція має гарну акустичну інертність, тобто не забарвлює звук навіть на високій гучності. Зовнішнє покриття корпусу Klipsch R-121SW виготовлене якісною вініловою плівкою, яка дуже точно імітує натуральне дерево. Крім того, таке покриття має гарну механічну міцність.    

На передній панелі Klipsch R-121SW змонтований низькочастотний динамік діаметром 12 дюймів. Він закріплений за допомогою гвинтів із великими головками, що надає сабвуферу брутального зовнішнього вигляду. Утім, Klipsch R-121SW можна зробити менш помітним в інтер'єрі, просто залишивши на місці знімну захисну сітку. Низькочастотний динамік обладнаний дифузором із литого під тиском графіту (IMG) і має високу жорсткість за невеликої ваги. Для підвищення звукової віддачі динамік обладнаний полегшеною звуковою котушкою та потужним магнітом. Антирезонансне лите шасі слугує надійною опорою для басовика. Необхідне акустичне навантаження для низькочастотного динаміка забезпечує фазоінвертор, вихідний отвір якого розташований на задній панелі.   

У сабвуфері Klipsch R-121SW встановлений підсилювач класу D, що розвиває номінальну потужність 200 Вт, який був виготовлений на замовлення за специфікаціями Klipsch. Цей підсилювач має малі спотворення й точно узгоджений із динаміком сабвуфера, завдяки чому досягається висока ефективність його роботи. На задній панелі Klipsch R-121SW є регулятори рівня сигналу, частоти настоювання фільтра, а також перемикач абсолютної фази. Сабвуфер має систему автоматичного увімкнення у разі появи на вході сигналу (випереджені лінійне або LFE-під'єднання), а також світлодіодний індикатор на фронтальній панелі. Сабвуфер забезпечений демпфувальними опорами, що забезпечують необхідну механічну розв'язку від поверхні підлоги.

Характеристики Klipsch Reference R-121SW Black

Загальні

Тип акустичної системи:Сабвуферы
Опис:підлогова, активна, фазоінверторного типу
Серія:Klipsch Reference
Кольрова група:Чёрный
Точний колір:Чёрный
Склад комплекту:1 колонка
Акустичне оформлення:відкритий (фазоінвертор)
Країна (головний офіс):США

Потужність

Минимальная мощность сабвуфера:200 Вт на канал
Максимальная мощность сабвуфера:400 Вт

Технічні характеристики

Мин. частота воспроизведения:29 Гц
Макс. частота воспроизведения (сабвуферы):120 Гц

Конструктивные особенности

Конструктивные особенности:фазоинвертор
Описание фазоинвертора:на задній панелі

Динамики

Количество динамиков:1
СЧ/НЧ динамик:1 х 12”

Физические характеристики

Ширина колонки:356 мм
Высота колонки:419 мм
Глубина колонки:487 мм
Вес:14.1 кг

Корпус

Материал корпуса:дерево/MDF
Отделка корпуса:винил

Сабвуфер, активная акустика

Регулировка фазы сабвуфера:есть
Регулятор фазы:0 - 180 гр

Установка акустики

Место установки:пол
Отзывы о товаре Klipsch Reference R-121SW Black