Сабвуфер Sennheiser AMBEO Sub

Код: 700150
32 209 грн
 
Потужність ном.: 350 Вт, діапазон частот: 27 Гц – 80 Гц (- 3 дБ), підсилювач class D, Bluetooth, динамік: 8", габарити: 27,4 x 36,9 x 27,4 см, вага: 8.2 кг, колір: чорний

Сабвуфер Sennheiser AMBEO Sub

Основні переваги моделі AMBEO Sub:

  • Ультрасучасна технологія аудіовіртуалізації AMBEO, створена за активної участі фахівців німецького Інституту інтегральних схем товариства Фраунгофера, гарантує надглибокі та екстремально потужні баси;
  • Потужність і вражаючу міць імерсивного звучання гарантують 8-дюймовий низькочастотний динамік у парі з 350-ватним підсилювачем класу D;
  • Закритий корпус особливої конструкції забезпечує баси аудіофільського рівня у діапазоні аж до 27 Гц;
  • Технологія Multi-sub Array дає змогу підключати до чотирьох бездротових сабів одночасно, а також швидко й просто калібрувати й кастомізувати звучання низьких відповідно до власних уподобань;
  • Вдосконалена система калібрування автоматично і дуже точно визначає усі особливості акустики приміщення миттєво адаптується до будь-якого оточення, забезпечуючи максимально якісні й потужні баси навіть у кімнаті зі складним плануванням;
  • Все управління та налаштування - у меню мобільного додатка Smart Control, легко й дуже просто.

Коли звук не просто чуєш, а реально його відчуваєш
Неймовірний імерсивний звук з фантастично потужними басами
В основі нового AMBEO Sub - інноваційна технологія аудіовіртуалізації, що її інженери Sennheiser розробили спільно з фахівцями німецького Інституту інтегральних схем товариства Фраунгофера. Саме вона створює такі надзвичайно глибокі баси, що надають імерсивному звуку такої неперевершеної сили та природності. А потужність і просто вражаючу міць звучання басів у діапазоні аж до 27 Гц гарантують 8-дюймовий фірмовий низькочастотний динамік у парі з 350-ватним підсилювачем класу D.

Жодних обмежень, відтепер все й по максимуму
Лише найякісніші та найпотужніші баси, незалежно від площі кімнати
Якщо одного сабвуфера замало, то унікальна технологія Multi-sub Array дає змогу підключати до чотирьох бездротових сабів одночасно, швидко й просто калібрувати й кастомізувати звучання низьких та отримувати стільки якісного баса, скільки треба, без зайвих дротів та метушні.

Про якість звуку ми вже подбали
Просто під'єднайте, просто встановіть - і ось він уже звучить!
Новий AMBEO Sub окрім вдосконаленої системи автокалібрування має вбудований мікрофон типу far-field, тому дуже точно визначає усі особливості акустики приміщення, миттєво адаптується до будь-якого оточення та відразу відтворює максимально якісні й потужні баси навіть у кімнаті зі складним плануванням. І миттєво занурює вас у буквальному сенсі в саму глибину аудіодійства, даючи змогу по-справжньому чути й відчувати справжній імерсивний звук з усіма його найдрібнішими нюансами.

Налаштувати найкращий імерсивний звук - це не складно
Увесь потенціал унікальної високотехнологічної аудіосистеми в одному зручному додатку й просто онлайн
Вмикати й вимикати AMBEO Sub, налаштовувати параметри звучання (пресети, режими звучання, еквалайзер), регулювати гучність та ін. можна просто зі смартфона чи планшета через лаконічний і зручний інтерфейс фірмового мобільного додатка Sennheiser Smart Control або ж з комп’ютера, просто через онлайн-інтерфейс системи.

І навіть з найпершого знайомства з новим AMBEO Sub налаштовується правильно за декілька простих і логічних кроків, як то кажуть, просто з коробки. Інтерактивний демонстраційний режим допоможе вам під'єднати та налаштувати саундбар за лічені хвилини, а отже й зануритися у захоплюючу атмосферу імерсивного звучання найвищого ґатунку якнайшвидше. А технологія Bluetooth Low Energy забезпечує передачу високоякісного бездротового аудіосигналу з мінімально можливою затримкою.

Цілий всесвіт нових вражень
AMBEO - це унікальний комплекс 3D-аудіотехнологій та рішень, що разом створюють найімерсивніший у світі звук саме для Вас!

Все, що ви чуєте навколо себе, це і є справжній, живий імерсивний звук. AMBEO від Sennheiser - це великий комплекс рішень для запису й відтворення тривимірного аудіо, що дає змогу з допомогою таких програмних інструментів, як Home Audio 3D, 3D Sound Recording and Mixing, VR/XR та Exhibitions зробити звук максимально природним та імерсивним.

AMBEO - це також можливість відкрити слухачам нові, раніше невідомі рівні та перспективи звучання. Адже саме такі унікальні аудіосистеми, як, наприклад, AMBEO VR Mic та AMBEO Smart Headset, допомагають авторам контенту не лише точно записати живе звучання реального світу та за необхідності посилити й підкреслити певні його аспекти, але й перетворюють звук на інструмент особливого, довготривалого впливу на аудиторію. Слухачам же, котрі постійно прагнуть нових захоплюючих вражень та емоцій, їх кожної миті дарують нові аудіосистеми Sennheiser серії AMBEO Soundbars.

Характеристики Sennheiser AMBEO Sub

Загальні

Тип акустичної системи:Сабвуферы
Опис:напольная, активная, закрытого типа
Кольрова група:Чёрный
Точний колір:Чёрный
Склад комплекту:1 колонка

Потужність

Максимальная мощность сабвуфера:350 Вт

Технічні характеристики

Количество полос:1
Мин. частота воспроизведения:27 Гц

Динамики

Количество динамиков:1
НЧ динамик:1 х 8“

Физические характеристики

Ширина колонки:274 мм
Высота колонки:369 мм
Вес:8.2 кг

Разъемы

Входные разъемы:1x Mono RCA

Установка акустики

Место установки:пол
Отзывы о товаре Sennheiser AMBEO Sub