Сетевой плеер Innuos Phoenix NET Black

Код: inn-phonn-bl
181 350 грн
 
Мережевий комутатор, швидкість мережі: 100 Мбіт/с, вхід: 1x RJ45, вихід: 3x RJ45, розміри (Ш x Г x В): 215 x 342 x 87 мм, вага: 5 кг, колір: чорний

Сетевой плеер Innuos Phoenix NET Black

Створено з нуля для мережевого аудіо
Типові комутатори/маршрутизатори ІТ-мереж розроблені з єдиною метою передачі даних від A до B із рівнем шуму та точністю, «достатньою» для швидкості передачі. Це добре для мереж передачі даних, але коли використовуються такі чутливі компоненти, як ЦАП і попередні підсилювачі, це матиме звуковий вплив на якість звуку.

PhoenixNET є реалізацією філософії Innuos щодо простоти та чистоти сигналу, застосованої до мережевого комутатора. Почавши з удосконалення годинника портів Ethernet у нашому флагманському Statement, Innuos тепер вивела цю концепцію на наступний рівень за допомогою абсолютно нового дизайну мережевого комутатора, який зосереджений виключно на використанні аудіо.

Дизайн зосереджений на 4 областях: шум, годинник, потужність і вібрація.

1. Зведіть до мінімуму шум комутатора мережі

  • Простіший мережевий комутатор 100 Мбіт/с забезпечує нижчий рівень робочого шуму порівняно з Gigabit.
  • Мікросхема мережевого комутатора без внутрішніх регуляторів комутації. Усі 3 незалежні напруги забезпечуються внутрішнім лінійним джерелом живлення Statement-grade з незалежним регулюванням із наднизьким рівнем шуму.
  • Масивні окремі мережеві ізоляційні трансформатори для додаткової ізоляції від шуму, що надходить від маршрутизатора або підключених пристроїв.
  • Необхідна кількість індивідуально екранованих високоякісних портів Ethernet, припаяних безпосередньо до плати, без індикаторів активності Ethernet, оскільки миготливі світлодіоди створюють значні електричні перешкоди.
  • Поглинання електромагнітних перешкод у потрібних місцях, щоб створювані перешкоди можна було вловити, перш ніж впливати на інші компоненти.

2. Підвищить точність синхронізації та стабільність
Використовуючи той самий генератор OCXO 3ppb 25 МГц, який використовується в STATEMENT, окремо живиться від власного лінійного джерела живлення та підключається безпосередньо до чіпа мережевого комутатора, уникаючи втрати точності через використання зовнішніх головних годинників.

3. Надайте первинну силу компонентам
Два незалежних лінійних джерела живлення класу STATEMENT із кришками Mundorf Caps для окремого живлення годинника OCXO та материнської плати, зберігаючи короткий шлях живлення з меншою ймовірністю забруднення електромагнітними перешкодами.

4. Зведіть до мінімуму вібрацію компонентів
Вібрація контролювалася на 3 рівнях: антивібраційні ніжки, налаштовані на резонансну частоту шасі, обробка верхньої кришки для перетворення вібрації, отриманої від звукових хвиль, у невелику кількість тепла та міцні порти RJ45 із силіконовим з’єднанням із шасі.

Характеристики Innuos Phoenix NET Black
  • Вхід: 1x RJ45
  • Вихід: 3x RJ45
  • Швидкість мережі: 100 Мбіт/с
  • Мережа живлення: 230 В змінного струму/115 В змінного струму – 2 внутрішніх лінійних джерела живлення
  • Енергоспоживання: 3 Вт у режимі очікування, 7,5 Вт у піковій потужності
  • Розміри (Ш x Г x В): 215 x 342 x 87 мм
  • Вага: 5 кг
  • У комплекті: мережевий комутатор PhoenixNET, шнур живлення, кабель Ethernet 2 м, інструкція з введення в експлуатацію
Отзывы о товаре Innuos Phoenix NET Black