Стерео ресивер Bluesound PowerNode EDGE White

Код: N230WHUNV
36 159 грн
 
Аудіоплеєр, підсилювач, ЦАП, вихідна потужність: 2 х 40 Вт (8 Ом), гармоніки: 0,008%, співвідношення сигнал/шум: 91 дБ, аудіо формати: PCM 24-біт/192 кГц, потокові сервіси: AirPlay 2, Spotify Connect, Tidal Connect, Roon Ready, Ethernet (RJ45), WiFi, Bluetooth (5.0 aptX HD), габарити: 219 x 44.5 x 193 мм, 1,37 кг, колір: білий

Стерео ресивер Bluesound PowerNode EDGE White

Компактний бездротовий підсилювач потокової музики POWERNODE EDGE – це ідеальний перехід до “просто додай колонки” HiFi для епохи потокового мовлення, що поєднує потокові джерела, керування та посилення в елегантному та доступному пристрої.

Універсальний пристрій BlueSound PowerNode Edge комбінує в собі інноваційний мережевий стример і повний стереопідсилювач. У ланцюгах застосовуються високоякісні аудіофільські комплектуючі, а завдяки підтримці фірмової ОС BluOS цей апарат легко інтегрується в бездротову мультируму-екосистому. 

Модель BlueSound PowerNode Edge використовує розробку материнської компанії NAD — ультракомпактний підсилювач із технологією HybridDigital, який працює в D-класі, забезпечує мінімальний рівень спотворень і видає потужність 40 Вт на канал за навантаження у 8 Ом. Мережевий програвач має потужніший, ніж у його попередника, 4-ядерний процесор Cortex A53 (1,8 ГГц), а також 32-бітовим цифро-аналоговим перетворювачем, здатним обробляти PCM-сигнал із роздільною здатністю до 24 біт/192 кГц і підтримувальним MQA-формат для високоякісного потокового звучання.

Модель має на борту дводіапазонний Wi-Fi та модуль Bluetooth з підтримкою аудіокодека aptX HD. Модуль здатний працювати як на приймання, так і на передавання даних, що дає можливість не тільки отримувати, але й транслювати аудіо по повітрю на Bluetooth-навушники або бездротові колонки. Підтримка протоколу Apple AirPlay 2 надає можливість організації бездротової мультирум-інсталяції на базі iOS-пристроїв, а підтримка кодека Dolby Digital дає змогу додати до стереомережі фірмові тилові бездротові АС PULSE FLEX 2i та сабвуфер PULSE SUB+ для побудови багатоканального ДК.

Для керування BlueSound PowerNode Edge рекомендується залучити застосунок BluOS Controller, що відкриває доступ до численних вебрадіостанцій і музичних online-сервісів (Qobuz, TIDAL, Spotify та ін.). Водночас також можна програвати аудіофайли з домашніх серверів і комп'ютерів у разі WLAN-з'єднання або гігабітного LAN-під'єднання. Фірмова ОС BluOS гарантує бездротову трансляцію Hi-Res-аудіо з роздільною здатністю до 24 бітів/192 кГц. Також є підтримка популярних голосових помічників Amazon Alexa, Siri та Google Voice, завдяки яким можна віддавати програвачу голосові команди.

  • Легко живить пару пасивних колонок
  • 40 Вт на канал технології посилення DirectDigital для роботи з файлами 24 біт/192 кГц
  • Сучасний чотириядерний процесор ARM Cortex A53 із частотою 1,8 ГГц
  • Можливість підключення HDMI eARC
  • Цифрові оптичні та аналогові входи, вихід на сабвуфер та бездротовий вихід на навушники Bluetooth
  • Декодування Dolby Digital
  • Двохдіапазонний Wi-Fi, гігабітний Ethernet та підтримка двостороннього Bluetooth aptX HD
  • Потокова передача контенту високої роздільної здатності з інтернет-радіостанцій, хмарних музичних сервісів або власних локальних музичних програвачів
  • Інтуїтивно зрозуміле керування за допомогою програми BluOS Controller
  • Елегантна ємнісна сенсорна панель для швидкого доступу до елементів керування (відтворення, пауза, збільшення/зменшення гучності, попередній/наступний трек)
  • Можливість навчання ІЧ-пульта – додаткове керування за допомогою пульта дистанційного керування RC1
  • Підключення до навички BluVoice дозволяє голосовим помічникам, таким як Alexa, Google Assistant та Siri, керувати програвачами по всьому будинку.
  • AirPlay 2 дозволяє відтворювати музику або подкасти з бездротових стереокомпонентів по всьому будинку все синхронно.
Характеристики Bluesound PowerNode EDGE White

Общее

Тип усилителя:Стереоресивер
Схемотехника:полупроводниковый
Мощность усилителя:2х40 Вт (8 Ом)
Соотношение сигнал/шум:> 91 дБ
Коэффициент нелинейных искажений (КНИ), %:0,008
Функции/возможности:USB, Встроенный ЦАП (DAC), Беспроводное подключение, Ethernet (сетевой), Интернет-радио
Беспроводное подключение:AirPlay, Wi-Fi, Bluetooth
Воспроизвидение аудио файлов:FLAC, MQA, WAV, AIFF, MPEG-4 SLS, MP3, AAC, WMA, WMA-L, OGG, ALAC, OPUS, Dolby Digital

Входы/выходы

Входы:1 х линейный (RCA), 1 х цифровой оптический, USB, Ethernet (LAN)
Выходы:1 х выход на сабвуфер, 1 х выход на наушники

Дополнительно

Габариты (ШхВхГ):219 x 44.5 x 193 мм
Вес:1.37 кг
Цвет:Белый
Отзывы о товаре Bluesound PowerNode EDGE White