Стерео ресивер Bluesound PowerNode White

Код: N330WHTUNV
51 079 грн
 
Мережевий програвач на базі платформи BluOS, вихідна потужність: 2 x 80 Вт (8 Ом), ЦАП: 32 біт / 384 кГц, DLNA, Wi-Fi, AirPlay, Bluetooth aptX, LAN, HDMI, USB-порт для зовнішніх накопичувачів, габарити: 220x70x190 мм, вага: 1,8 кг, колір: білий

Стерео ресивер Bluesound PowerNode White

Bluesound Powernode – це підсилювач HiFi, заново винайдений для століття потокової передачі, що поєднує в собі компоненти аудіофільського рівня та можливості мультирумної музики для створення інтуїтивно зрозумілої звукової системи високої роздільної здатності «просто додайте динаміки» для сучасних любителів музики. Компактний мінімалістський зовнішній вигляд приховує за собою удостоєний нагород підсилювач Hi-Fi потужністю 2 x 80 Вт, дизайн ЦАП преміум-класу з високою роздільною здатністю та доступ до всієї музики, що колись записана одним дотиком у нашому додатку BluOS Controller для інтелектуальних пристроїв та ноутбуків.

  • З легкістю керуйте своєю існуючою парою динаміків преміум-класу.
  • 80 Вт на канал технології посилення HybridDigital
  • Ультрасучасний чотириядерний процесор ARM Cortex A53 1,8 ГГц та ЦАП преміум-класу 32 біт / 384 кГц забезпечують бездоганне відтворення з точністю та чіткістю.
  • Підключення через HDMI (ARC та eARC).
  • Є цифрові, оптичні та аналогові входи, дротові та бездротові виходи для навушників та сабвуфера.
  • Бездротовий об'ємний звук Dolby.
  • Двухдіапазонний Wi-Fi, Gigabit Ethernet та підтримка двостороннього зв'язку Bluetooth aptX HD Bluetooth забезпечує відтворення музики без перебоїв.
  • Потокове аудіо у високій роздільній здатності з доступом до інтернет-радіостанцій, хмарних музичних сервісів та вашої власної локальної музичної бібліотеки для декількох плеєрів Bluesound.
  • Створюйте цілу багатокімнатну систему та керуйте нею за допомогою інтуїтивно зрозумілої програми BluOS Controller.
  • Сенсорне керування на верхній панелі з налаштуваннями.
  • ІЧ-вхід та можливість дистанційного навчання – керуйте ним за допомогою додаткового пульта дистанційного керування Bluesound RC1.
  • Підключіться до навички BluVoice у програмі Alexa та використовуйте голосового помічника Amazon Alexa для управління гравцями по всьому будинку.
  • AirPlay 2 дозволяє відтворювати музику або подкасти з бездротових стереокомпонентів по всій оселі - і все синхронно.


Джерело, управління та посилення упаковані в компактний та мінімалістичний Powernode. Отримайте максимум від ваших улюблених динаміків із відзначеним нагородами підсилювачем аудіофільського рівня, який має потужність 80 Вт на канал без спотворень. ЦАП преміум-класу забезпечує бездоганну передачу музики студійної якості у високій якості, включаючи підтримку FLAC, MQA та інших популярних форматів файлів. Додаток BluOS Controller з'єднує вас із популярними потоковими сервісами, такими як Spotify, Tidal, Qobuz, SiriusXM та десятками інших, або з вашою власною музичною бібліотекою через Apple Airplay2, aptX HD Bluetooth або навіть із підключеним до мережі накопичувачем або жорстким диском USB.

З BluOS ви можете легко створити саморобну мультирумну аудіосистему з високою роздільною здатністю за допомогою кількох натискань на програму BluOS Controller. Додаткові елементи керування без допомоги рук доступні за допомогою голосових помічників, таких як Siri, Google Voice або Alexa. Для професійних установників розумного будинку доступні повнофункціональні драйвери Lutron, Crestron, RTI, Elan та інших популярних систем управління.

З легкістю підключіть Powernode до кількох динаміків Bluesound по всьому будинку за допомогою BluOS Controller і створіть інтуїтивно зрозумілу багатокімнатну музичну систему, не схожу на жодну іншу.

Характеристики Bluesound PowerNode White

Общее

Тип усилителя:Стереоресивер
Схемотехника:полупроводниковый
Мощность усилителя:2х80 Вт (8 Ом)
Функции/возможности:USB, Встроенный ЦАП (DAC), Беспроводное подключение, Ethernet (сетевой), Интернет-радио
Беспроводное подключение:AirPlay, Wi-Fi, Bluetooth
Воспроизвидение аудио файлов:MP3, WMA, AAC, FLAC 192/24, WAV 192/24, ALAC

Входы/выходы

Входы:2 х линейный (RCA), USB, Ethernet (LAN)
Выходы:1 х выход на наушники

Дополнительно

Габариты (ШхВхГ):220x70x190 мм
Вес:1.8 кг
Цвет:Белый
Отзывы о товаре Bluesound PowerNode White