Стерео ресивер Denon DRA-900H Black

Код: 244769
44 550 грн
 
2-х канальний, номінальна потужність: 100 Вт (8 Ом, 20 Гц - 20 кГц), співвідношення сигнал/шум: 98 дБ, Wi-Fi, LAN, Bluetooth, AirPlay 2, HEOS, пульт ДК, габарити (ШхДхВ): 434 х 339 х 215 мм, вага: 8.6 кг, колір: чорний

Стерео ресивер Denon DRA-900H Black

Висока якість звучання та відео 8K з 2-канальним мережевим стереоресивером.

Насолоджуйтесь своєю колекцією музики та фільмів, включно з вінілом, компакт-дисками, аудіофайлами з високою роздільною здатністю, Blu-ray і навіть найновішим контентом 8K, і все це за допомогою двоканальної системи. Крім того, завдяки технології HEOS Built-in ви можете здійснювати потокову передачу музики з Інтернету бездротовою мережею та надсилати її на колонки з підтримкою HEOS в інших кімнатах.

Підтримує новітні технології на входах і виходах HDMI. ARC (Audio Return Channel) спрощує відтворення звуку з телевізора через AV-ресивер за допомогою всього одного з'єднання HDMI.

8K/HDCP 2.3
Насолоджуйтесь первозданною якістю зображення 8K на своєму 8K-телевізорі або проекторі. Підтримує як наскрізну передачу 8K, так і масштабування 4K контенту до 8K. Підтримує HDCP 2.3, новітній стандарт захисту від копіювання, для впевненості під час потокового передавання захищеного від копіювання контенту.

Яскраві кольори завдяки HDR10+
Підтримує HDR (High Dynamic Range), HLG (Hybrid Log Gamma), а також наскрізну передачу Dynamic HDR і HDR10+. HLG пропонує технологію HDR поверх трансляційного контенту. І Dynamic HDR, і HDR10+ використовують динамічні метадані для оптимізації тіней і світлих ділянок під час зміни екрана.

Dolby Vison
Dolby Vision – це приголомшлива технологія обробки зображень HDR, яка забезпечує виняткову передачу кольору, контрастність і яскравість екрана. Сумісність із Dolby Vision, тому ви можете насолоджуватися контентом Dolby Vision із сумісного вихідного пристрою та телевізора.

Геймінг нового покоління
Підтримує змінну частоту оновлення (VRR), швидке передавання кадрів (QFT) і автоматичний режим із малою затримкою (ALLM) для плавного ігрового процесу без затримок під час під'єднання до сумісних ігрових пристроїв.

HEOS Built-in
Завдяки технології HEOS Built-in можна стрімити улюблену музику через Spotify, Tidal, Amazon Music HD, AirPlay 2, Bluetooth та інші. Насолоджуйтеся світом інтернет-радіо, підтримуваного TuneIn. Додайте колонки Denon Home, щоб ділитися музикою з іншими кімнатами у вашому домі та контролювати все це за допомогою програми HEOS. Відтворіть одну й ту саму пісню в кожній кімнаті або вибирайте різні пісні для кожної підключеної кімнати.

Airplay 2 і голосове керування Apple Siri
Використовуйте AirPlay 2 для бездротового потокового передавання Apple music на AV-ресивер або об'єднайтеся з іншими колонками, сумісними з AirPlay, щоб наповнити свій дім музикою.

Працює з Amazon Alexa
Керуйте своїм AV-ресивером без допомоги рук за допомогою Amazon Alexa і свого голосу. Регулюйте гучність, переходьте до наступної доріжки, перемикайте входи для різних медіаплеєрів тощо, – «Просто попросіть». Завантажте безкоштовний додаток HEOS Home Entertainment Skill, щоб активувати голосові команди Amazon Alexa. Потрібен додаток Alexa і Amazon Echo, Dot або еквівалент. Доступність функцій залежить від регіону.

Підтримка аудіо високої роздільної здатності
Насолоджуйтесь чудовою якістю звуку з вашими улюбленими треками високої роздільної здатності. Підтримувані формати: ALAC, FLAC і WAV з роздільною здатністю до 192 кГц/24 біт. Він також сумісний з файлами DSD 2.8/5.6 МГц. Відтворення аудіодоріжок у форматі HD з USB-накопичувача або інших під'єднаних дисків через мережу або з Amazon Music HD за передплатою. Також підтримуються звичайні файли MP3 і WMA.

Передача аудіо по Bluetooth
З'єднайте свої улюблені навушники Bluetooth з AV-ресивером, щоб продовжувати слухати улюблену музику, фільми або телепрограми вночі. Ви також можете одночасно відтворювати звук з динаміків і навушників Bluetooth. Якщо у вас є член сім'ї або друг із порушеннями слуху, ми рекомендуємо це налаштування. Ви можете підключити одну пару навушників за раз.

Помічник із налаштування Denon
Відзначений нагородами посібник Denon Setup Assistant містить прості та зрозумілі інструкції для початку роботи. Просто під'єднайте AV-ресивер до телевізора і дотримуйтесь інструкцій на екрані телевізора, щоб під'єднати колонки, виконати вимірювання колонок і під'єднати пристрої-джерела. Для додаткової зручності AV-ресивер автоматично перейменовує входи HDMI під час під'єднання, або ви можете перейменувати їх вручну на свій розсуд.

Застосунок Denon AVR Remote
Цей застосунок iOS або Android дає змогу керувати вашим AV-ресивером/підсилювачем, наприклад, перемикати входи, режими звуку, гучність, зберігати та викликати пресети швидкого вибору, показувати стан пристрою, інформацію про вхідні та вихідні сигнали, змінювати додаткові налаштування тощо. Після вибору музики HEOS, застосунок Denon AVR Remote автоматично перемикається на застосунок HEOS для безперебійної роботи між двома програмами.

Характеристики Denon DRA-900H Black

Общее

Тип усилителя:Стереоресивер
Схемотехника:полупроводниковый
Мощность усилителя:2х100 Вт (8 Ом), 2х120 Вт (6 Ом)
Диапазон частот:10 Гц - 100 кГц (± 3 дБ)
Соотношение сигнал/шум:> 98 дБ
Функции/возможности:USB, Встроенный ЦАП (DAC), Беспроводное подключение, Ethernet (сетевой), Интернет-радио
Тип ЦАПа (DAC):24Бит/192кГц
Тип звукоснимателя:MM
Беспроводное подключение:AirPlay, Wi-Fi, Bluetooth
Воспроизвидение аудио файлов:MP3, WMA, AAC, FLAC 192/24, WAV 192/24, ALAC

Особенности

ЖК-дисплей:так

Входы/выходы

Входы:2 х цифровой оптический, 1 х цифровой коаксиальный, USB, Phono (фонокорректор), Ethernet (LAN), 5 x линейный (RCA)
Выходы:2 х выход на сабвуфер, 1 х выход на наушники, на 4 пары АС

Дополнительно

Пульт ДУ:так
Потребляемая мощность:220 Вт
Габариты (ШхВхГ):434 x 339 x 151 мм
Вес:8.6 кг
Цвет:Чёрный
Отзывы о товаре Denon DRA-900H Black