Новинка
каталогу

Стерео ресивер Gold Note IS-10 Black

Код: PF-DIECI-IS-001-B
124 270 грн
 
Стереопідсилювач, мережевий, вих потужність: 90 Вт на 8 Ом x2, 140 Вт на 4 Ом x2, підтримка формату PCM 32 біт / 384 кГц та DSD256, ЦАП: KM AK4493, Bluetooth, Wi-Fi, пульт ДК, розміри (Ш х В х Г): 200 х 80 х 260 мм, вага: 4 кг, колір: чорний

Стерео ресивер Gold Note IS-10 Black

Gold Note IS-10 - це пристрій «все в одному» з компактної серії електроніки, повноцінна стереосистема класу High-End з підсилювачем потужністю 90 Вт на 8 Ом (стерео) та цифро-аналоговим перетворювачем з можливістю роботи з потоковим аудіо, що підтримує PCM 32біт/768 кГц та DSD256. IS-10 також включає підсилювач для навушників високого рівня з роз'ємом 6,3 мм. IS-10 оснащений найновішим стримером і підтримує файли високої роздільної здатності, такі як MQA та DSD (до DSD256), забезпечуючи відмінну якість звуку для прослуховування улюблених пісень. Підсилювач сертифікований Roon Ready, сумісний з Tidal, Tidal Connect, MQA, Qobuz, Spotify та Deezer.

Gold Note IS-10 працює як моноблок у поєднанні з підсилювачем потужності PA-10 EVO, збільшуючи вихідну потужність до 280 Вт на 8 Ом.

Gold Note IS-10 – це пристрій з можливістю встановлення Plug&Play, повністю сумісний із багатокімнатними системами. Ви можете транслювати свою улюблену музику через Roon, Airplay, Tidal, MQA, Qobuz, Spotify, vTuner і Deezer або отримати доступ до своєї колекції цифрової музики, що зберігається локально на NAS або USB-накопичувачі, керуючи пристроєм за допомогою простого використання GN Control на смартфоні або планшеті (доступно безкоштовно на iOS та Android).

Gold Note IS-10 оснащений функцією Tidal Connect для керування пристроєм безпосередньо із програми Tidal. Просто підключіть його до своєї домашньої мережі та будьте готові досліджувати безмежні можливості музики у високій якості.

Gold Note IS-10 можна керувати за допомогою пульта дистанційного керування, ручки на передній панелі або програми GN Control. Завдяки інтуїтивно зрозумілому меню на дисплеї можна легко і швидко виконати точне налаштування, не перериваючи відтворення. У поєднанні з PA-10 EVO IS-10 можна налаштувати як монопідсилювач, використовуючи вихід Mono R і кнопку M на задній панелі і вибравши MONO в меню дисплея. IS-10 також оснащений професійним виходом для навушників 6,3 мм з двома рівнями чутливості (високий/низький) — запатентованою технологією для максимально ефективного використання ваших навушників.

Roon Ready означає, що Gold Note використовує технологію потокової передачі Roon, що забезпечує неймовірний інтерфейс користувача, просте налаштування, повсякденну надійність і найвищий рівень якості звуку без будь-яких компромісів.

Характеристики Gold Note IS-10 Black

Общее

Тип усилителя:Интегральный усилитель
Класс усилителя:High-End
Схемотехника:полупроводниковый
Мощность усилителя:2х90 Вт (8 Ом), 2х150 Вт (4 Ом)
Соотношение сигнал/шум:> 125 дБ
Коэффициент нелинейных искажений (КНИ), %:0,001
Функции/возможности:USB, Встроенный ЦАП (DAC), Беспроводное подключение, Ethernet (сетевой), FM/интернет-радио, Подключение 2 пар АС
Тип ЦАПа (DAC):KM AK4493 32Бит/384кГц
Беспроводное подключение:AirPlay, Wi-Fi, Bluetooth

Входы/выходы

Входы:2 х линейный (RCA), 2 х цифровой оптический, 1 х цифровой коаксиальный, USB, Ethernet (LAN)
Выходы:1 х линейный (RCA), 1 х выход на наушники, на 2 пары АС

Дополнительно

Пульт ДУ:так
Потребляемая мощность:35 Вт
Габариты (ШхВхГ):200 х 80 х 260 мм
Вес:4 кг
Цвет:Чёрный
Отзывы о товаре Gold Note IS-10 Black