Акція

Стерео ресивер Marantz Stereo 70 S Black

Код: 244569
52 500 грн
39 396 грн
 
Вихідна потужність 2х75 Вт (8 Ом), дискретні підсилювачі класу A/B, 6х HDMI-входів з HDCP 2.3, HDR10+ та Dolby Vision, стрімінг через Ethernet та Wi-Fi, підтримка DLNA, HEOS, Spotify, Tidal, AirPlay2, Alexa, Google Assistant. USB для флешок, Bluetooth, габарити (Ш х В х Г): 442 х 109 х 386 мм, вага 8,4 кг, колір: чорний

Стерео ресивер Marantz Stereo 70 S Black

Стереоресівер Marantz Stereo 70s втілює підхід до побудови AV-систем, що набирає популярності, при якому багато користувачів відмовляються від складних у розміщенні багатоканальних комплектів на користь стерео. Модель має практично такі ж функціональні можливості, що і сучасні AV-ресивери, але розрахована на роботу з двома колонками. Зменшення кількості вбудованих підсилювачів потужності дозволило зробити апарат компактнішим, а всю енергію його блоку живлення направити на відтворення стереозвуку. В результаті Marantz Stereo 70s здатний задовольнити запити як кіноманів, так і досвідчених аудіофілів.

Стереоресівер оснащений підсилювачами потужністю по 75 Вт на канал (при опорі навантаження 8 Ом), що працюють у класі A/B та виконані на дискретних компонентах. У звуковому тракті апарату використовуються фірмові модулі HDAM, які забезпечили широкий динамічний діапазон та малі спотворення звуку. У традиціях класичних Hi-Fi-підсилювачів у Marantz Stereo 70s є регулятори стереобалансу та тембру за низькими та високими частотами. Круглий OLED-дисплей у центрі передньої панелі показує рівень встановленої гучності, вибраний вхід та основні режими роботи.

Набір входів моделі вражає. Тут представлені шість HDMI (три з них із підтримкою відео 8K) з HDCP 2.3, HDR10+ та Dolby Vision та вихід HDMI eARC. Також є три лінійні входи та вхід для MM-звукоснімача програвача вінілу, оптичний та коаксіальний входи. Крім того, у Marantz Stereo 70s є стрімінгова платформа з підключенням до мережі Wi-Fi або Ethernet. Підтримуються технології DLNA та HEOS, а також Airplay2. Можливе відтворення High-res-аудіо з параметрами до 24 біт/192 кГц та DSD 5,6 МГц. Для управління ресивером передбачені пульт ДК та фірмовий мобільний додаток.

Серед додаткових функцій апарата USB-роз'єм для підключення накопичувачів з аудіофайлами та двосторонній Bluetooth. З його допомогою можна відтворювати музику з мобільних пристроїв або надсилати сигнал на сумісні бездротові навушники.

Особливості стереоресівера Marantz Stereo 70s

  • Підсилювачі класу A/B для натурального звучання
  • Стрімінг із підтримкою 24 біт/192 кГц та DSD 5,6 МГц
  • HDMI з підтримкою 4K/8K, HDCP 2.3, HDR10+ та Dolby Vision
Характеристики Marantz Stereo 70 S Black

Общее

Тип усилителя:Стереоресивер
Схемотехника:полупроводниковый
Мощность усилителя:2х75 Вт (8 Ом)
Диапазон частот:10 Гц – 100000 Гц (± 3 дБ)
Соотношение сигнал/шум:> 98 дБ
Функции/возможности:USB, Беспроводное подключение, Ethernet (сетевой), Подключение 2 пар АС
Тип звукоснимателя:MM
Беспроводное подключение:AirPlay, Wi-Fi, Bluetooth

Входы/выходы

Входы:1 х цифровой оптический, 1 х цифровой коаксиальный, USB, Phono (фонокорректор), Ethernet (LAN), 3 x линейный (RCA)
Выходы:1 х выход на сабвуфер, 1 х выход на наушники, на 2 пары АС

Дополнительно

Пульт ДУ:так
Потребляемая мощность:210 Вт / 0,2 Вт (Standby)
Габариты (ШхВхГ):442 х 109 х 386 мм
Вес:8,4 кг
Цвет:Чёрный
Отзывы о товаре Marantz Stereo 70 S Black