Стерео ресивер Pioneer SX-N30AE Black

Код: SXN30AEBMPP
28 000 грн
 
Клас AB, FM-тюнер, ММ-фонокоректор, потужність 2 х 135 Вт (6 Ом, 1%THD), функція Direct, відношення сигнал/шум: 106 дБ, коефіціент гармонік: 0,08%, Wi-Fi, Bluetooth, DTS Play-Fi, Flare Connect, Chromecast, габарити: 435 x 149 x 327 мм, вага: 8.3 кг, колір: чорний

Стерео ресивер Pioneer SX-N30AE Black

Стереоресівер Pioneer SX-N30AE здатний стати основою сучасної Hi-Fi-системи, в якій навіть можуть бути відсутні звичні джерела сигналу. У металевому корпусі з традиційним для цієї компанії дизайні ховається потужний підсилювач, а також мережевий програвач, що підтримує різні стрімінгові технології. Також у Pioneer SX-N30AE є і звичний AM/FM-тюнер, що ще більше розширює гнучкість використання даного апарату.

Стереоресівер оснащений підсилювачами потужності, виконаними за запатентованою технологією Direct Energy, яка забезпечує максимально ефективну роботу з акустикою. Підсилювачі виконані з використанням дискретних елементів та розвивають значний струм для впевненого розгойдування навіть складної акустики. У лінійному блоці живлення апарату встановлено великий мережевий трансформатор, а також два замовні конденсатори, що фільтрують, ємністю по 8200 мкФ.

Pioneer SX-N30AE має широкий набір входів, у тому числі для підключення програвача вінілу, а також оптичний та коаксіальний входи. У цифровій секції стереоресивера встановлений перетворювач, що забезпечує обробку сигналу з параметрами 24 біт/192 кГц (PCM) та DSD 5,6 МГц. Список додаткових функцій цієї моделі дуже широкий. На передній панелі Pioneer SX-N30AE знаходиться USB-роз'єм для підключення флешок або інших портативних накопичувачів із музичними файлами. Є Pioneer SX-N30AE і Bluetooth, за допомогою якого можна швидко підключити різні мобільні пристрої без використання кабелів.

По-справжньому універсальним даний апарат підтримує мережевий стримінг. Pioneer SX-N30AE можна підключати до мережі через Ethernet або Wi-Fi, і в цій моделі можна скористатися мультирум-технологіями DTS Play-Fi, Flare Connect або Chromecast. Можливе відтворення музики як з мережевих накопичувачів, так і різноманітних on-line сервісів, у тому числі з підтримкою аудіо High-resolution. А для зручного керування всім різноманіттям функцій Pioneer SX-N30AE можна скористатися фірмовим мобільним додатком або голосовою системою Google Assistant.

Характеристики Pioneer SX-N30AE Black

Общее

Тип усилителя:Интегральный усилитель
Класс усилителя:Hi-Fi
Схемотехника:полупроводниковый
Страна (Главный офис):Япония
Мощность усилителя:2х30 Вт (8 Ом), 2х50 Вт (4 Ом)
Диапазон частот:10 Гц – 100000 Гц (± 3 дБ)
Соотношение сигнал/шум:> 106 дБ (линейный вход), > 80 дБ (ММ-вход)
Коэффициент нелинейных искажений (КНИ), %:0,08
Функции/возможности:USB, Встроенный фонокорректор, Беспроводное подключение, Ethernet (сетевой), Подключение 2 пар АС, FM-радио
Тип ЦАПа (DAC):24 бит / 192 кГц, DSD 5,6 МГц
Тип звукоснимателя:MM
Беспроводное подключение:Wi-Fi, Bluetooth

Особенности

Алюминиевая передняя панель и регуляторы:Да

Входы/выходы

Входы:1 х цифровой оптический, 1 х цифровой коаксиальный, USB, Phono (фонокорректор), 6 x линейный (RCA)
Выходы:1 х линейный (RCA), 1 х выход на сабвуфер, 1 х выход на наушники, на 2 пары АС

Дополнительно

Пульт ДУ:да
Блок питания:тороидальный трансформатор
Потребляемая мощность:220 Вт / 0,1 Вт (Standby)
Габариты (ШхВхГ):435 x 149 x 327 мм
Вес:8.3 кг
Цвет:Чёрный
Отзывы о товаре Pioneer SX-N30AE Black