Стерео ресивер Yamaha R-N2000A Black

Код: VFC2020
187 600 грн
 
Стерео, вихідна потужність: 2 х 120 Вт / 2 х 190 Вт (8/4 Ом), клас A/B, діапазон частот: 10 Гц – 100 кГц, AirPlay, Bluetooth, FM-радіо, Wi-Fi, ЦАП: ES9026PRO, пульт ДК, розміри (Ш х В х Г): 435 x 157 x 463 мм, вага: 9.8 кг, колір: чорний

Стерео ресивер Yamaha R-N2000A Black

Стерео ресивер Yamaha R-N2000A, з його потужністю 90 Вт, забезпечує широкий набір класних функцій, що спрощують процес налаштування вашої домашньої аудіосистеми. Він оснащений підсилювачем класу AB, що надає йому високу ефективність, відмінну обробку змін гучності, надійність та стабільність. Цей ресивер з вихідною потужністю 90 Вт при 8 Ом забезпечує виключно чисту передачу сигналу, що підніме якість вашої музики на новий рівень. R-N2000A розроблений для цифрової доби та підтримує програмне забезпечення MusicCast від Yamaha, дозволяючи вам легко транслювати вашу улюблену музику через Spotify та TIDAL, а також підтримує вбудоване Bluetooth для миттєвого бездротового підключення. ЦАП ES9026PRO гарантує відтворення музики з неймовірною роздільною здатністю, детально передаючи кожен музичний елемент.

YPAO від Yamaha (параметричний акустичний оптимізатор приміщення) дозволяє відрегулювати звук з огляду на особливості звучання вашої кімнати. З потрійними аналоговими лінійними входами, ви можете підключити R-N2000A до різних Hi-Fi пристроїв та створити унікальну домашню аудіосистему. Також є вхід для фонокоректора, готовий до підключення та відтворення ваших улюблених платівок з картриджами з рухомим магнітом. Крім того, з оптичними, коаксіальними входами, HDMI ARC та USB-B, ви зможете легко з'єднатися з цифровими пристроями, такими як телевізори та комп'ютери.

За допомогою MusicCast ви можете насолоджуватися потоковою передачею музики та створити багатокімнатний звук у вашому домі. За допомогою програми MusicCast Controller, доступної як для Android, так і для iOS, ви отримаєте повний контроль над музикою та доступ до популярних потокових сервісів, таких як Spotify, TIDAL і Amazon Music. Удосконалений ЦАП ES9026PRO забезпечує видатну якість звуку з високою роздільною здатністю та передає атмосферу вашої улюбленої музики. Вбудоване Bluetooth також забезпечує просте підключення до смарт-пристроїв.

Дизайн підсилювача класу AB стерео ресивера Yamaha R-N2000A забезпечує ідеальне поєднання ефективності та якості звуку, надаючи багатий та захоплюючий звук, який дійсно надихає. З тороїдальним трансформатором Yamaha R-N2000A мінімізує електромагнітні перешкоди (EMI), забезпечуючи виняткове виконання ваших улюблених композицій без будь-яких перешкод у сигналі. Між трансформатором та внутрішньою конструкцією розташована латунна підставка завтовшки три міліметри, що додатково знижує вібрації. Крім того, з враженнями 90 Вт R-N2000A наповнює ваш простір дивовижним звуковим пейзажем.

Ресивер Yamaha R-N2000A, створений для цифрової ери, оснащений різноманітними оптичними та коаксіальними входами для передачі цифрових аудіосигналів від DVD/Blu-ray програвачів, ігрових консолей та багато іншого. Ви також можете посилити аудіо-досвід від комп'ютера та телевізора за допомогою портів USB та HDMI ARC. При використанні увімкненого мікрофона, YPAO (параметричний акустичний оптимізатор приміщення Yamaha) адаптує R-N2000A до особливостей акустики вашої кімнати, забезпечуючи максимальну якість прослуховування, що відповідає вашим потребам.

Бажаєте покращити ваші пасивні динаміки  R-N2000A має два набори роз'ємів для динаміків, сумісних з двопровідним підключенням/двоканальним посиленням і дозволяють перемикатися між режимами динаміків A, B або A+B. Цей ресивер також надає безліч лінійних входів, вихід на сабвуфер і фоно-вхід, що дозволяє підключити різні Hi-Fi пристрої в одній системі для отримання захоплюючого звучання.

На передній панелі R-N2000A та на звичайних елементах керування гучністю та джерелом є вертикальні перемикачі для регулювання низьких та високих частот, дозволяючи налаштовувати звучання відповідно до ваших уподобань. З пультом дистанційного керування, що додається, ви також можете керувати гучністю, відтворенням і вибором композицій, не встаючи з місця.

Виходячи з успіху попередніх поколінь від Yamaha, R-N2000A дотримується фірмової концепції механічного заземлення. Це означає, що болти опор приварені до головного шасі, знижуючи небажані резонанси та забезпечуючи оптимальну продуктивність. Ця концепція також сприяє покращеній реакції на низькі частоти, підвищеній стабільності та плавному потоку сигналу. 

Характеристики Yamaha R-N2000A Black

Общее

Тип усилителя:Стереоресивер
Класс усилителя:Hi-Fi
Схемотехника:полупроводниковый
Мощность усилителя:2х120 Вт (8 Ом)
Диапазон частот:10 Гц – 50000 Гц (± 3 дБ)
Соотношение сигнал/шум:> 93 дБ
Коэффициент нелинейных искажений (КНИ), %:0,005
Функции/возможности:USB, Встроенный ЦАП (DAC), Беспроводное подключение, Подключение 2 пар АС, FM-радио, Интернет-радио
Тип ЦАПа (DAC):ES9026PRO
Тип звукоснимателя:MM
Беспроводное подключение:AirPlay, Wi-Fi, Bluetooth

Входы/выходы

Входы:2 х цифровой оптический, 1 х цифровой коаксиальный, USB, 4 x линейный (RCA)
Выходы:1 х выход на сабвуфер, 1 х выход на наушники, на 2 пары АС

Дополнительно

Пульт ДУ:так
Габариты (ШхВхГ):435 x 157 x 463 мм
Вес:22 кг
Цвет:Чёрный
Отзывы о товаре Yamaha R-N2000A Black