Стерео ресивер Yamaha R-N600A Black

Код: VGE6090
35 600 грн
 
Стерео, вихідна потужність: 2 х 80 Вт / 2 х 105 Вт (4/8 Ом), клас A/B, діапазон частот: 10 Гц – 50 кГц, AirPlay, Bluetooth, FM-радіо, Wi-Fi, ЦАП: SABRE ES9010K2M 384 кГц / 32 біт, розміри (Ш х В х Г): 435 x 151 x 392 мм, вага: 9.8 кг, колір: чорний

Стерео ресивер Yamaha R-N600A Black

Yamaha R-N600A є початковим рівнем стерео ресивера, заснований на концепції Yamaha ToP-ART (Total Purity Audio Reproduction Technology), яка покликана забезпечити максимальну продуктивність підсилювача. Важливою особливістю Yamaha R-N600A є роздільне живлення цифрової та аналогової секцій та застосування топології схем, спроектованих Yamaha. Ця інноваційна технологія забезпечує ідеальний поділ каналів та передачу сигналу з мінімальними шумами та спотвореннями. Крім того, ресивер оснащений спеціальною конструкцією шасі ART Base, яка захищає аудіосигнал від негативного впливу шумів, вібрацій та резонансів. Для забезпечення високоякісного відтворення джерел звуку в ресивері використовують ЦАПи ESS (SABRE ES9010K2M 384 кГц / 32 біт), які застосовуються в більш висококласних моделях Yamaha.

Yamaha R-N600A також надає режим Pure Direct, який забезпечує видатну аудіо якість, оминаючи регулятори тембру, балансу та буферний підсилювач. Регулятор для плавного регулювання тонкомпенсації також доступний для точного налаштування звуку.

При підключенні до бездротової локальної мережі (WLAN або LAN), Yamaha R-N600A здатний не тільки відтворювати файли з комп'ютерів та серверів, але й приймати потоковий контент онлайн-сервісів. Підтримка TIDAL, Deezer, Qobuz, Napster, vTuner, Sirius XM та інших сервісів доступна для безперебійного потоку музики. Ресивер також оснащений модулем Bluetooth, який дозволяє приймати та передавати аудіопотік на мобільні пристрої, включаючи Bluetooth-навушники. Підтримується протокол AirPlay та функція Wireless Direct, яка дозволяє прямо з'єднувати Wi-Fi-пристрої з ресівером без використання роутера. В наявності AM/FM-тюнер для приймання радіостанцій.

На передній панелі Yamaha R-N600A, виконаній з металізованого пластику з ефектом алюмінію, ви знайдете інформаційний дисплей та зручні регулятори тембру, балансу та тонкомпенсації. Також доступні поворотний перемикач входів та джойстик для навігації по системному меню. Інші елементи керування, включаючи великий регулятор гучності та кнопку Pure Direct, а також порт USB для підключення зовнішніх накопичувачів та роз'єм для навушників, розташовані на передній панелі для зручності.

Yamaha R-N600A має можливість інтеграції з бездротовою аудіосистемою MusicCast, яка дозволяє передавати аудіоконтент із ресивера на інші пристрої, сумісні з MusicCast. Ви можете стримувати музику з різних джерел, включаючи планшети, смартфони, ПК, Mac, NAS-сервери, програвачі Blu-ray, ТБ та інші пристрої, підключені до ресивера. Управління ресивером та іншими пристроями в мережі також здійснюється через програму MusicCast CONTROLLER.

Yamaha R-N600A забезпечує багатий набір функціональних можливостей та видатну аудіо якість, роблячи його чудовим вибором для звукового посилення у вашій системі розваг.

На лицьовій панелі корпусу ви знайдете різноманітні порти та роз'єми, включаючи 6,3 мм гніздо для навушників та USB-порт для підключення зовнішніх накопичувачів. На задній панелі обладнання є безліч лінійних входів, включаючи оптичні та коаксіальні роз'єми, а також роз'єми MM-фонокоректора, виходи для запису та активного сабвуфера. Також передбачено LAN-порт і чотири пари клем для підключення акустичних систем. Усередині пристрою розміщений силовий трансформатор, який здатний видавати максимальну потужність 115 Вт при роботі з 8-омним навантаженням, а для керування стереоресивером в комплекті надається пульт дистанційного керування.

Характеристики Yamaha R-N600A Black

Общее

Тип усилителя:Стереоресивер
Класс усилителя:Начальный уровень
Схемотехника:полупроводниковый
Мощность усилителя:2х105 (4 Ом), 2х80 Вт (8 Ом)
Диапазон частот:10 Гц – 50000 Гц (± 3 дБ)
Функции/возможности:USB, Встроенный ЦАП (DAC), Беспроводное подключение, Интернет-радио
Тип ЦАПа (DAC):SABRE ES9010K2M 32Бит/384кГц
Беспроводное подключение:Wi-Fi, Bluetooth

Входы/выходы

Входы:2 х цифровой оптический, 1 х цифровой коаксиальный, USB, 4 x линейный (RCA)
Выходы:1 х выход на сабвуфер, 1 х выход на наушники

Дополнительно

Габариты (ШхВхГ):435 x 151 x 392 мм
Вес:9.8 кг
Цвет:Чёрный
Отзывы о товаре Yamaha R-N600A Black