Усилитель мощности Ayon Epsilon EVO Mono

Код: ay-elp-evom
859 785 грн
 
Ламповий підсилювач потужності, моноблок, вихідні лампи: 12 x KT150, вихідна потужність: 1 х 180 Вт (пентодний режим), 1 х 100 Вт (тріодний режим), діапазон частот: 6 Гц – 70 кГц, співвідношення сигнал/шум: 98 дБ, ультракороткий аудіотракт, габарити: 350 x 600 x 250 мм, вага: 44 кг

Усилитель мощности Ayon Epsilon EVO Mono

Лампові монопідсилювачі Ayon Epsilon Evo у чистому класі А. Моноблок Epsilon відразу дає зрозуміти, що його ширша смуга частот та запас потужності забезпечують більшу швидкість, кращу атмосферність та детальну роздільну здатність. Він дає точний звук у поєднанні із ефектним басом. Він також має чудову здатність розплутувати складні музичні нитки з чистотою та дивовижною музичною динамікою. Цей по-справжньому збалансований моноблок забезпечує можливо кращі характеристики конструкції на KT150 або KT170, доступні за ціною.

Повнофункціональний балансовий ламповий монофонічний підсилювач потужності. Перемикання між режимами пентод та тріод. Також ідеально підходить для складніших акустичних навантажень.

Вибір сигнальних і силових ламп значно впливає на звук, а значить, і на натхнення і радість від прослуховування. Це не тільки різниця між хорошими та поганими лампами, але й взаємодія різних типів ламп та їх комбінацій, які використовуються у різних підсилювачах Ayon.

Блоки живлення були вдосконалені за рахунок нових компонентів та покращеної фільтрації перешкод у мережі змінного струму. Окремі силові трансформатори, дроселі та фільтри забезпечують повну ізоляцію між вхідним та вихідним каскадами. Ми також використовуємо електролітичні конденсатори з набагато більшою ємністю, щоб компенсувати втрати у фільтрації під час використання резисторів замість котушок індуктивності.

Основне завдання надширокосмугового вихідного трансформатора полягає в тому, що він може передавати більший струм у басах, водночас зберігаючи швидкість на високих частотах. Це значно покращує лінійну характеристику підсилювача. В результаті виходить набагато більш природний і розслаблений звук з кращою чіткістю, роздільною здатністю і плавністю.

Характеристики Ayon Epsilon EVO Mono

Общее

Тип усилителя:Усилитель мощности
Класс усилителя:High-End
Схемотехника:ламповый
Мощность усилителя:2х100 Вт (в триодном режиме), 2х180 Вт (в пентодном режиме)
Диапазон частот:6 Гц – 70000 Гц (± 3 дБ)
Соотношение сигнал/шум:> 98 дБ

Входы/выходы

Входы:1 х линейный (RCA), 1 х балансный (XLR)
Выходы:на 1 пару АС

Дополнительно

Габариты (ШхВхГ):320 x 600 x 250 мм
Вес:44 кг
Цвет:Чёрный
Отзывы о товаре Ayon Epsilon EVO Mono