Усилитель мощности Electrocompaniet AW 600 Black

Код: elc-w600b
406 995 грн
 
Клас A, потужність: 600 Вт на 8 Ом, 1200 Вт на 4 Ом, вихідний опір: 0.009 Ом, вхідний імпеданс: 330 кОм (фіксований), коефіцієнт гармонік: 0,001%, габарити (ШхВхГ): 514 х 470 х 288 мм, вага: 41 кг, колір: чорний

Усилитель мощности Electrocompaniet AW 600 Black

Electrocompaniet AW600 Nemo – це повноправний флагман у фірмовій лінійці моноблоків, що здатний забезпечити потужну базу для будь-якої системи класу High End. Апарат спочатку розроблявся на замовлення британської студії звукозапису Abbey Road для того, щоб приборкати характер встановлених там акустичних систем B&W Nautilus 801. Звідси й оригінальна жуль-вернівська назва «Немо».

Electrocompaniet AW600 Nemo має стриманий стильний дизайн. Товста акрилова панель прикрашена золоченими написами та має в центрі синє підсвічування з логотипом компанії. Тумблер включення живлення розташований на тильній стінці 41-кілограмового сталевого корпусу, всередині якого встановлено чотири радіатори охолодження.

Апарат здатний видати потужність 600 Вт при навантаженні в 8 Ом і значних 1,2 кВт при 4 Ом. Його конструкція є двома моноблоками AW180M, які знаходяться в одному корпусі і включені в мостовому режимі. Використовується балансна схема з повним зв'язком постійного струму (від входу до виходу). На невеликій потужності підсилювач працює у класі A, а при її підвищенні переходить до класу AB. У блоці живлення встановлені два тороїдальні трансформатори, а загальна ємність конденсаторів перевищує 100000 мкФ. Використовується фірмова технологія FTT (Floating Transformer Technology), яка стабілізує живлення, сприяє зниженню шумів, дозволяє отримати більшу силу струму та низький вихідний імпеданс. Тому Nemo може працювати навіть із тією акустикою, опір якої становить 0,5 Ом. Значний коефіцієнт демпфування, що перевищує показник 850 одиниць, знімає будь-які бар'єри, пов'язані з підбором акустичних систем. У підсилювачі використовуються добірні комплектуючі, використовуються біполярні транзистори.

У тильній частині моноблоку є лише один балансний вхід XLR. Для підключення підсилювача з небалансним виходом потрібний перехідник RCA – XLR. Є балансний вихід для додаткового краю з метою організації біампінгового з'єднання. Модель має дві пари гвинтових клем WBT, що дозволяють задіяти бівайрингове підключення акустики.

Характеристики Electrocompaniet AW 600 Black

Общее

Тип усилителя:Усилитель мощности
Класс усилителя:High-End
Схемотехника:полупроводниковый
Страна (Главный офис):Норвегія
Мощность усилителя:1x600 Вт (8 Ом)
Коэффициент нелинейных искажений (КНИ), %:0,001 %
Функции/возможности:Подключение 2 пар АС

Входы/выходы

Входы:1 х балансный (XLR)
Выходы:1 х балансный (XLR), на 2 пары АС

Дополнительно

Блок питания:тороїдальний трансформатор, ємність конденсаторів: 100000 мкФ
Потребляемая мощность:230 Вт
Габариты (ШхВхГ):514 х 470 х 288 мм
Вес:41 кг
Цвет:Чёрный
Отзывы о товаре Electrocompaniet AW 600 Black