Усилитель мощности Exposure 5010 Mono Power Amplifier (Pair) Titanium

Код: exp-5010mt
257 742 грн
 
Моно, вихідна потужність: 200 Вт на канал (8 Ом), 370 Вт на канал (4 Ом), клас посилення AB, діапазон частот: 20 Гц - 20 кГц, співвідношення сигнал/шум: 120 дБ, загальне гармонійне спотворення (на 1кГц): 0,01%, вхідний опір: 75 кОм, габарити (ШхГхВ): 440 х 300 х 115 мм, вага: 14 кг, колір: титан

Усилитель мощности Exposure 5010 Mono Power Amplifier (Pair) Titanium

5010 Mono Power Amplifier – підсилювачі-моноблоки іменитого британського виробника Exposure, які відносяться до нової 5000-ї серії хай-файних компонентів. Апарати сконструйовані на основі топової лінійки MCX, але мають більш скромні розміри.

5010-а модель підсилювача потужності є стрункішою, ніж попередниці з лінійки MCX, при цьому апарати мають характерний для Exposure простий і привабливий дизайн. На екструдованому алюмінієвому фасаді немає жодних елементів керування, крім кнопки подачі живлення та переведення в сплячий режим. Незважаючи на зовнішню лаконічність, мощники мають високу якість аудіофільського посилення, гармонійне поєднання енергійності, естетичності та потужності. Апарати випускаються у двох колірних варіантах: чорному та сріблястому.

Апарати традиційно мають блок живлення у вигляді великого замовного тороїдального силового трансформатора, в парі з яким використовується подвійний випрямляч, два конденсатори великої ємності по 10 мФ і 8-8 потужних транзистора в секції кожного каналу. Апарати мають спеціально сконструйовану схему уповільненого старту, яка сприяє зменшенню сплеску споживання потужності у момент включення. У цілому нині потужники розвивають на виході 200/370 Вт при опорі навантаження 8/4 Ом.

Exposure приділили особливу увагу створенню схемотехніки, щоб досягти найкращої якості звучання. Каскадна схема застосована для вхідної та другої секції посилення сигналів, що гарантує найкращу лінійність та мінімізує електричні перешкоди, при цьому подача напруги здійснюється з активного ланцюга стабілізації на шині. Критично важливі місця схем виконані з використанням високоякісних резисторів Welwyn RC55, поліпропіленових та полістиролових конденсаторів.

Особливості:

  • Великий замовний тороїдальний трансформатор і конденсатори, що згладжують, для блоку живлення
  • Усі біполярні транзистори ретельно підібрані за характеристиками
  • Електронний, неінвазивний захист від перевантаження струмом
  • Можливість Бі-Вайрінг підключення акустичних систем
  • Високоякісний повністю алюмінієвий корпус
  • Трирічна гарантія

 

Характеристики Exposure 5010 Mono Power Amplifier (Pair) Titanium

Общее

Тип усилителя:Усилитель мощности
Схемотехника:полупроводниковый
Страна (Главный офис):Великобританія
Мощность усилителя:1х200 Вт (8 Ом)
Диапазон частот:20 Гц – 20000 Гц
Соотношение сигнал/шум:> 120 дБ
Коэффициент нелинейных искажений (КНИ), %:0.015
Функции/возможности:Подключение 2 пар АС

Входы/выходы

Входы:1 х линейный (RCA), 1 х балансный (XLR)
Выходы:на 2 пары АС

Дополнительно

Пульт ДУ:так
Блок питания:тороїдальний трансформатор
Потребляемая мощность:800 Вт
Габариты (ШхВхГ):440 х 115 х 300 мм
Вес:14 кг
Цвет:Серебристый
Отзывы о товаре Exposure 5010 Mono Power Amplifier (Pair) Titanium