Усилитель мощности Exposure XM9 Mono Amplifier (Pair) Black

Код: exp-xm9b
87 462 грн
 
Моно, вихідна потужність: 80 Вт на канал (8 Ом), діапазон частот: 20 Гц - 20 кГц, співвідношення сигнал/шум: 95 дБ, загальне гармонійне спотворення (на 1кГц): 0,005%, вхідний опір: 77 кОм, габарити (ШхГхВ): 218 x 89 x 363 мм, вага: 5 кг, колір: чорний

Усилитель мощности Exposure XM9 Mono Amplifier (Pair) Black

Exposure Electronics додала до колекції своїх пристроїв компактної серії XM моно підсилювач XM9. Як зазначив головний конструктор Exposure Тоні Брейді (Tony Brady): "Натхнення для цієї серії черпалося з непереборного відродження вінілу в епоху цифрових технологій. Я бачу, що обидва формати знаходяться тут, щоб залишатися на ринку, і вірю, що обидва мають потенціал подальшого зростання і розвиток. Це вже не той випадок, коли потрібно вибрати одне чи інше. У той же час, якість звуку знову стає важливою для все більшої кількості людей - на будь-яких носіях.

Розробники Exposure чудово розуміють, що, незважаючи на це поширення форматів та прагнення до якості, не кожен любитель музики чи аудіоентузіаст має простір чи бюджет для масивної системи Hi-Fi з безліччю громіздких компонентів. Багато любителів музики хочуть насолоджуватися кращою продуктивністю, але вони, як і раніше, хочуть зручності та оптимального співвідношення ціни та якості.

Серія XM є першою із серій Exposure, яка здатна вміщувати повний набір функцій у компактну конструкцію з половинною від стандартної ширини. Стартом серії був фонокорректор XM3 та інтегрований підсилювач XM5. Новий підсилювач XM7 практично вміщує великий набір функцій у свій компактний якісний корпус. У їх список входять підсилювальний фонокаскад для MM картриджа та ЦАП, що забезпечують як вінілове, так і цифрове блаженство. ЦАП має п'ять цифрових входів, а також є аналоговий вхід для домашнього кінотеатру з фіксованим посиленням та два виходи для навушників. Два виходи підсилювача дозволяють використовувати схему бі-ампінг у зв'язці з парою XM9. Тоні Брейді охарактеризував XM9 як "найвищий продуктивний підсилювач, який ми могли б вписати в настільки компактне шасі".

XM9 мають лінійне джерело живлення з великим тороїдальним силовим трансформатором на 200 ВА. У сигнальному тракті використовуються тільки високоякісні резистори та конденсатори, а біполярні вихідні транзистори Toshiba ретельно вибираються для їхньої чудової динамічної продуктивності.

Особливості:

  • Большой заказной тороидальный силовой трансформатор 200 Вт
  • Полностью алюминиевый корпус и экструдированная передняя панель
  • Высококачественные резисторы и конденсаторы, используемые в сигнальной части
  • Каскадная схема, используемая для повышения помехоустойчивости блока питания
  • Биполярные выходные транзисторы Toshiba для улучшения динамики
  • 80 Вт на канал при нагрузке 8 Ом
  • Выбор балансного или небалансного входов
  • Электронная, неинвазивная защита от перегрузки по току
  • Возможность Би-Вайринг подключения акустических систем
  • Трехлетняя гарантия

 

Характеристики Exposure XM9 Mono Amplifier (Pair) Black

Общее

Тип усилителя:Усилитель мощности
Схемотехника:полупроводниковый
Страна (Главный офис):Великобританія
Мощность усилителя:1х80 Вт (8 Ом)
Диапазон частот:20 Гц – 20000 Гц
Соотношение сигнал/шум:> 95 дБ
Коэффициент нелинейных искажений (КНИ), %:0.005
Функции/возможности:Подключение 2 пар АС

Входы/выходы

Входы:2 х линейный (RCA), 1 х балансный (XLR)
Выходы:на 2 пары АС

Дополнительно

Пульт ДУ:так
Блок питания:тороїдальний трансформатор
Потребляемая мощность:200 Вт
Габариты (ШхВхГ):218 x 89 x 363 мм
Вес:5 кг
Цвет:Чёрный
Отзывы о товаре Exposure XM9 Mono Amplifier (Pair) Black