Усилитель мощности Gold Note PA-10 Evo Silver

Код: PF-DIECI-PAE-001-S
76 970 грн
 
Клас High-End, стерео/моно, вихідна потужність: 2 х 140; 1 х 250 Вт (4/8 Ом), діапазон частот: 5 Гц – 50 кГц, гармоніки: 0,01%, розміри (Ш х В х Г): 200 х 80 х 260 мм, вага: 3 кг, колір: срібло

Усилитель мощности Gold Note PA-10 Evo Silver

Компактний та потужний моно/стерео підсилювач потужності Gold Note PA-10 EVO – це компактний та універсальний підсилювач потужності, повністю балансний із високою вихідною потужністю, призначений для сучасних аудіосистем класу High-End.

Музично привабливий та керований, здатний керувати широким вибором гучномовців з потужністю та контролем. PA-10 EVO можна використовувати в режимі стерео або моно, використовуючи два пристрої як моноблоки для досягнення найкращої якості звуку.

Ретельно розроблений з використанням добірних компонентів, ретельно зібраний та протестований вручну, він має надміцне шасі Series 10 із цільного алюмінію, натхнене італійським стилем та модульною філософією. Незважаючи на розмір, Gold Note PA-10 EVO надзвичайно потужний та ефективний, забезпечуючи потужність 140 Вт у стерео (8 Ом) та до 250 Вт у моно (8 Ом).

Завдяки регульованому коефіцієнту демпфування підсилювач можна ідеально поєднувати з будь-якими акустичними системами – як із трисмуговими конструкціями для підлоги, так і з міні-моніторами. Маючи як симетричні, так і несиметричні входи, його можна підключати до будь-яких джерел, а завдяки технології GN Link підсилювач можна легко вмикати та вимикати від джерела в режимі «головний-підлеглий».

У поєднанні з гучномовцями Gold Note, PA-10 EVO є ідеальним підсилювачем потужності для найсучаснішої компактної високопродуктивної системи.

Характеристики Gold Note PA-10 Evo Silver

Общее

Тип усилителя:Усилитель мощности
Класс усилителя:High-End
Схемотехника:полупроводниковый
Страна (Главный офис):Італія
Мощность усилителя:2х140 Вт (8 Ом)
Диапазон частот:5 Гц – 50000 Гц (± 3 дБ)
Коэффициент нелинейных искажений (КНИ), %:0,01
Функции/возможности:Подключение 2 пар АС

Входы/выходы

Входы:1 х линейный (RCA), 1 х балансный (XLR)
Выходы:1 х выход на наушники, на 2 пары АС

Дополнительно

Габариты (ШхВхГ):200 х 80 х 260 мм
Вес:3 кг
Цвет:Серебристый
Отзывы о товаре Gold Note PA-10 Evo Silver