Товар, який Ви шукаєте відсутній, чи знятий з виробництва.
Запрошуємо Вас ознайомитися з сучасними аналогами цього товару.

Усилитель мощности Gold Note PA-10 Silver

Код: gn-pa10s
76 970 грн
 
Потужність: 75 Ватт на 8 Ом, 150 Ватт на 4 Ом, 600 Ватт на 4 Ом (у мостовому режимі), діапазон частот: 10 - 3000 Гц, демпинг фактор: 25/250 (перемикається), габарити (Ш х В х Г): 200 х 260 х 80 мм, вага: 4 кг, колір срібло

Усилитель мощности Gold Note PA-10 Silver

PA-10 - це потужний підсилювач, який характеризується компактними розмірами та універсальністю, підходить для будь-якої сучасної аудіосистеми High-End і здатний відтворювати як у стерео, так і в моно (мостовому) режимі. Естетичний вигляд корпусу запозичено з продуктів Series 10, інтегруючи PA-10 у цілісну концепцію, натхненну італійським стилем і модульним дизайном Gold Note. Шасі виготовлено з важких алюмінієвих панелей і ретельно підібраних аудіокомпонентів. 

Ідея, що лежить в основі PA-10, полягала в тому, щоб сконструювати компактний за розміром підсилювач потужності, який одночасно міг би видавати вражаючу потужність і працювати з будь-якими гучномовцями. Запатентована технологія, розроблена для PA-10, дозволяє підсилювачу працювати як підсилювач класу А, подвоюючи свою потужність і одночасно знижуючи опір динаміка. Він має потужність 75 Вт при 8 Ом, 150 Вт при 4 Ом і 300 Вт при 2 Ом у стереорежимі, а також дивовижні 300 Вт при 8 Ом, 600 Вт при 4 Ом у моно режимі.

PA-10 вирізняється великою універсальністю: завдяки регульованому коефіцієнту демпфування та технології Bridge-Tied-Load (режим моно) він ідеально поєднується з будь-якими типами динаміків, від найскладніших до високочутливих і міні- монітор.

Стереовихід XLR дозволяє послідовно налаштовувати PA-10 для високоякісних багатокімнатних рішень, що полегшується автоматичним режимом увімкнення/переходу в режим очікування на основі отриманого аудіосигналу. PA-10 має входи RCA і XLR. За бажанням він пропонує можливість одночасного підключення до двох різних джерел.

Він простий у використанні завдяки технології GN Link, яка дозволяє використовувати два або більше підсилювачів у режимі ведучий-підпорядкований з іншими пристроями, що мають таку саму функцію (вмикає/виключає всі пристрої, підключені через GN Link).

  • Повністю балансний підсилювач потужності із гнучкими налаштуваннями.
  • Можливість перемикання в бруківку і отримання 600 Ватт потужності в моно режимі.
  • Перемикається демпінг фактор. Можна вибрати роботу під різні акустичні системи.
  • Керування через GN Link. Зручно користуватися іншими апаратами Gold Note. Наприклад, із DS-10.
Характеристики Gold Note PA-10 Silver

Общее

Тип усилителя:Усилитель мощности
Класс усилителя:High-End
Схемотехника:полупроводниковый
Страна (Главный офис):Италия
Мощность усилителя:2х150 Вт (4 Ом), 2х75 Вт (8 Ом)
Диапазон частот:10 Гц - 30000 Гц (± 3dB)
Функции/возможности:Подключение 2 пар АС
Тип звукоснимателя:нет

Входы/выходы

Входы:1 х линейный (RCA), 1 х балансный (XLR)
Выходы:1 х линейный (RCA), на 2 пары АС

Дополнительно

Потребляемая мощность:600 Вт
Габариты (ШхВхГ):200 х 260 х 80 мм
Вес:4 кг
Цвет:Серебристый
Отзывы о товаре Gold Note PA-10 Silver