Усилитель мощности Hegel C53 Black

Код: heg-c53b
279 285 грн
 
3-канальний підсилювач потужності, потужність 8 Ом: 3 х 150 Вт, частотний діапазон: 5 - 100000 Гц, співвідношення с/ш: 100 дБ, коефіцієнт гармонік: 0,01%, габарити (Ш х В х Г): 482 x 132 x 520мм, вага: 28.5 кг, колір: чорний

Усилитель мощности Hegel C53 Black

Hegel Custom: 3-, 4 - і 5-канальні підсилювачі потужності можуть встановлюватися в стійку, конфігуруватися у відповідності з вашими потребами і – найголовніше – вразять вас якістю звучання! До п'яти каналів 150-ватного аналогового посилення (на кожен канал), якого достатньо практично для будь-яких існуючих колонок.

Ви можете вибрати або 5-канальну, 4-канальну або 3-канальну конфігурацію. Що означає, що ви можете створити систему 5.1 або Atmos, використовуючи один або кілька C5. Можливо, ви захочете використовувати бі-ампинговое підключення колонок або активні кросовери  Ви можете задіяти підсилювачі в студії, в ресторані чи вдома. Коротше кажучи – скрізь, де потрібно відмінне звучання з хорошою динамікою і ультранизьких спотвореннями.

Максимально гнучкі, моделі серії Custom залишаються повноцінними підсилювачами Hegel. В конструкції застосовується патентована технологія SoundEngine2, володіє безліччю переваг. Одна з них – використання низького струму спокою, що означає, що потужний підсилювач класу A/B не гріється, як звичайний, що дозволяє встановлювати його в 19-дюймову стійку. Ще одна перевага SoundEngine2 – дуже високий коефіцієнт демпфування (більше 2000). Чим вище цей коефіцієнт, тим більш глибокий бас і краще управління НЧ-динаміками може забезпечити підсилювач. Це одна з причин, чому кажуть, що у підсилювачів Hegel динамічне звучання. І ще більш важливий чинник – низький рівень спотворень.

Технологія Hegel SoundEngine2 працює практично як навушники з шумопоглинання. Всі елементи спотворень, створені в ланцюгах посилення, динамічно придушуються аналогічним сигналом в протифазі. Так що не важливо, як ви сконфигурируете свій підсилювач – він завжди забезпечить вам видатну звукову сцену. І ніколи – грубу або неприємну. Завжди натуральну, гладку і з неймовірною динамікою.

Універсальність ще далі кількості каналів і спосіб застосування. Можливість перемикати фазу індивідуально для кожного каналу або вибирати між різними коефіцієнтами підсилення для кожного каналу робить підсилювач дуже простим для інтеграції у великі системи. Критичний вхід і вихід (дозволяє створювати ланцюг) забезпечують можливість розташування в окремому приміщенні і не доведеться хвилюватися про окремому включенні/виключенні. Підсилювач має висоту три юніта, масивні «вуха» для кріплення інтегровані в корпус. 

 

Характеристики Hegel C53 Black

Общее

Тип усилителя:Усилитель мощности
Класс усилителя:High-End
Схемотехника:полупроводниковый
Страна (Главный офис):Норвегія
Диапазон частот:5 Гц – 100000 Гц (± 3 дБ)
Соотношение сигнал/шум:100
Коэффициент нелинейных искажений (КНИ), %:0.01

Входы/выходы

Входы:3 x линейный (RCA), 3 x балансный (XLR)

Дополнительно

Габариты (ШхВхГ):482 x 132 x 520 мм
Вес:28.5 кг
Цвет:Чёрный
Отзывы о товаре Hegel C53 Black