Усилитель мощности Musical Fidelity M6s PRX Black

Код: MF-M6sprxb
99 840 грн
 
Потужність 8 Ом: 2 х 260 Вт, частотний діапазон: 10 - 100000 Гц, співвідношення с/ш: 120 дБ, коефіцієнт гармонік: 0,007%, габарити (Ш х В х Г): 440 x 125 x 395 мм, вага: 19.7 кг, колір: чорний

Усилитель мощности Musical Fidelity M6s PRX Black

Musical Fidelity M6s PRX має ті ж високоякісні корпуси, що й інші моделі серії. Він демонструє чудову точність виготовлення, стильний дизайн та міцну конструкцію, що позитивно впливає на звучання.

Усередині корпусу розташовується оригінальне шасі, на якому розміщені плати підсилювача, збудовані за топологією «подвійне моно», що застосовується у найкращих підсилювачах Musical Fidelity. У моделі M6s PRX їх доповнює унікальний блок живлення CRPS із дросельним фільтром.

Дросельний фільтр має високий опір до змінного струму і низький до постійного, що робить його ефективним рішенням для придушення шумів генерованих блоком живлення та електричною мережею. Традиційно дросельні фільтри застосовуються в лампових підсилювачах, а розробники Musical Fidelity перші, хто успішно застосував їх у поєднанні з транзисторною схемотехнікою. Ще одне ексклюзивне рішення: використання дроселів з подвійним біфілярним намотуванням.

Блок живлення CRPS забезпечує подачу в підсилювач чисту енергію вільну від власних шумів джерела живлення та надійно захищену від шумів, що надходять з мережі. Таким чином, можна не витрачати час та гроші на пошук додаткових мережевих фільтрів та кондиціонерів для M6s PRX.

Чутний результат від застосування блоку живлення CRPS - виняткове співвідношення сигнал/шум із абсолютною тишею в паузах між музичними треками, висока деталізація та чудова звукова сцена. Додайте до цього виняткову енергійність та динаміку які забезпечуються завдяки потужності 230 Вт на канал і ви зрозумієте чому M6s PRX - це «підсилювач світового рівня»* чудово контролює будь-яку акустичну систему.

Неймовірне поєднання точності та потужності, яке демонструє M6s PRX, дозволяє йому контролювати будь-яку акустику зберігаючи незабарвлене і чисте звучання.

Характеристики Musical Fidelity M6s PRX Black

Общее

Тип усилителя:Усилитель мощности
Класс усилителя:High-End
Схемотехника:полупроводниковый
Страна (Главный офис):Великобрітанія
Мощность усилителя:2х260 Вт (8 Ом)
Диапазон частот:10 Гц – 100000 Гц (± 3 дБ)
Соотношение сигнал/шум:120
Коэффициент нелинейных искажений (КНИ), %:0.007

Входы/выходы

Входы:2 х линейный (RCA), 1 х балансный (XLR)
Выходы:1 х линейный (RCA), на 4 пары АС

Дополнительно

Пульт ДУ:так
Потребляемая мощность:750 Вт
Габариты (ШхВхГ):440 x 125 x 395 мм
Вес:19.7 кг
Цвет:Чёрный
Отзывы о товаре Musical Fidelity M6s PRX Black