Усилитель мощности Parasound A 21+ Black

Код: par-a21bl
269 100 грн
 
2-х канальний, вих потужність : 30 Вт на 8 Ом x2, 500 Вт на 4 Ом x2, клас A/AB, серія: Halo Line, розміри (Ш х В х Г): 448 х 197 х 546 мм, вага: 32.2 кг, колір: чорний

Усилитель мощности Parasound A 21+ Black

Підсилювач потужності Parasound A 21+ являє собою більш потужний варіант попередньої моделі A 21. У Parasound Halo A21+ тепер встановлено тороїдальний трансформатор на 1,3 кВА, загальна ємність конденсаторів фільтра зросла до 108 000 мкФ. За рахунок цього в мостовому режимі новий підсилювач може видати до 1000 Ватт на навантаження 4 Ом. Крім того, було оновлено роз'єми для підключення акустичних систем, тепер на задній панелі стоять ті ж термінали CHK Infinium, що і в топовому підсилювачі Halo JC 5. Підключення до попереднього підсилювача можливо як через звичайні RCA, так і балансні XLR. Вага підсилювача виріс при цьому до 32,2 кілограмів.

Підсилювач потужності Parasound A 21+ збудований відповідно до фірмової концепції, закладеної розробниками ще у вісімдесятих роках, отримала назву Direct Coupled. Сенс її досить простий: шлях сигналу повинен бути гранично коротким і не містити прохідних конденсаторів і котушок індуктивності. У традиційній схемотехніці звуковий сигнал пропускається через конденсатори і котушки індуктивності для того, щоб відфільтрувати потенційно небезпечні складові і стабілізувати роботу підсилювача. У випадку з Parasound цю функцію виконують спеціальні схеми, які відстежують стан вхідного сигналу без прямого втручання. При необхідності відбувається автоматичне коригування режиму роботи або вимикання підсилювача у разі нештатної ситуації.

Вхідний каскад підсилювача Parasound A 21+ зібраний на JFET-транзиторах, а драйверний — на підібраних у пару MOSFET-транзисторах. Обидва типи транзисторів є польовими, внаслідок чого мають високу швидкодію і знижений рівень шумів. На виході працюють шістнадцять штук традиційних біполярних транзисторів з максимальною робочою частотою 60 МГц і максимальним струмом 15 А. Такі характеристики забезпечують солідний запас як по потужності, так і по смузі пропускання, що дозволяє отримати низький рівень спотворень в робочому діапазоні навантажень і частот. Саме тому верхню межу виробник спокійно зсунув на відмітку 100 кГц.

Блок живлення підсилювача теж має досить солідний запас по потужності. При максимальній вихідній потужності 1000 Вт в мостовому режимі або 2х 500 Вт у режимі стерео, A 21+ має тороїдальний трансформатор потужністю 1300 Вт і блок конденсаторів загальною ємністю 108000 мкФ. Надлишковий ресурс дає впевненість у тому, що підсилювач якісно відпрацює пікові навантаження і не буде змащувати звук під час програвання швидкої, динамічної музики.

Однією з особливостей фірмових підсилювачів потужності Parasound є високий демпінг-фактор — показник, безпосередньо характеризує здатність підсилювача справлятися зі складним навантаженням і відпрацьовувати динамічні моменти. У той час як у більшості домашніх підсилювачів класу АВ показник демпінг-фактора близько 100 одиниць вже вважається непоганим показником, у моделі A21+ він становить 1100. Тому до появи підсилювачів класу D конкурентів у Parasound було вкрай мало, втім, і зараз йому можуть позаздрити багато.

Характеристики Parasound A 21+ Black

Общее

Тип усилителя:Усилитель мощности
Схемотехника:полупроводниковый
Страна (Главный офис):США
Мощность усилителя:2х300 Вт (8 Ом), 2х500 Вт (4 Ом)
Диапазон частот:5 Гц – 100000 Гц
Соотношение сигнал/шум:> 115 дБ
Коэффициент нелинейных искажений (КНИ), %:0,1
Функции/возможности:Подключение 2 пар АС

Входы/выходы

Входы:2 х линейный (RCA), 2 х балансный (XLR)
Выходы:1 х линейный (RCA), на 2 пары АС

Дополнительно

Потребляемая мощность:1400 Вт
Габариты (ШхВхГ):448 х 197 х 508 мм
Вес:32.2 кг
Цвет:Чёрный
Отзывы о товаре Parasound A 21+ Black