Звуковий проектор Polk Audio React Black

Код: 239849
17 415 грн
 
Саундбар активний, кількість каналів: 3.0, формати: Linear PCM, Dolby Digital, DTS Digital Surround, бездротові протоколи: Bluetooth (4.2), Wi-Fi (802.11 a/b/g/n/ас - 2.4/5 ГГц), Alexa, пульт ДК, розміри (Ш x В x Г): 1066.8 x 56 x 121 мм, вага: 2.9 кг, колір: чорний

Звуковий проектор Polk Audio React Black

Саундбар для домашнього кінотеатру з вбудованим помічником Alexa
Великий, детальний, віртуальний об'ємний звук з вбудованою системою Alexa. Цей саундбар розроблений легендарними констукторами акустичних систем Polk для роботи практично з будь-яким телевізором і пультом дистанційного керування.

Великий навколишній звук Polk
Саундбар Polk Audio React розроблений легендарними дизайнерами акустичних систем Polk для форматів Dolby і DTS, завдяки якому ви отримаєте можливість наповнити кімнату об'ємним звуком без необхідності установки додаткових колонок.

Alexa у вашому кінотеатрі
Управління звуком телевізора - вбудована система Alexa діє по вашій команді. Регулюйте гучність, встановлюйте рівні і налаштовуйте режими звучання за допомогою голосу.

Музика мультирум - об'єднайте кілька пристроїв Alexa для прослуховування музики в усьому будинку. Відтворюйте одну і ту ж композицію на всіх пристроях або відтворюйте різні пісні на кожному пристрої. Управляйте всім цим з допомогою голосу.

Постійне навчання і поліпшення - завдяки автоматичного оновлення програмного забезпечення по повітрю, саундбар React може освоювати нові голосові команди Alexa та інші функції звукової панелі.

Кожне слово з Polk Voice Adjust
Відрегулюйте рівні голосів передаються саундбаром за допомогою технології Polk Voice Adjust для отримання чітких і зрозумілих діалогів.

Проста настройка і підключення
Проста настройка через додаток Alexa дозволяє легко отримати звук відмінної якості прямо з коробки. Кабель HDMI входить в комплект.

Універсальна сумісність
Працює практично з будь-якими телевізорами та їх пультами дистанційного керування для простого керування і налаштування системи.

Ідеальний розмір
Тонкиая, низькопрофільна конструкція, яка не буде загороджувати телевізор чи приймач пульта дистанційного керування.

Режими Кіно, Музика і Спорт
Перемикайте однією кнопкою передвстановлені настройки еквалайзера, щоб оптимізувати відтворення звукової панелі і отримати максимальну віддачу від прослуховування контенту.

Нічний режим
Не будіть свою сім'ю або сусідів і не бійтеся їм перешкодити, коли хочете послухати вечірні новини. З натисненням однієї кнопки Нічного режиму, кілька стискається динамічний діапазон (різниця між голосними і тихими звуками), щоб зробити звук більш легким для сприйняття на низькій гучності.

Мільйони композицій
Напольните свою вітальню музикою, яка звучить так само добре, як кінофільми.

Система 5.1
Розкрийте справжнє об'ємне звучання, додавши в якості тилових бездротові колонки Polk SR1/SR2 і підключивши бездротової сабвуфер Polk React Sub (продаються окремо).

Характеристики Polk Audio React Black

Загальні

Тип акустичної системи:Звуковой проектор (саундбар)
Кольрова група:Чёрный
Точний колір:Чёрный
Склад комплекту:1 колонка
Акустичне оформлення:закритий

Потужність

Максимальная мощность усилителя:160 Вт на канал

Технічні характеристики

Количество полос:3

Динамики

Количество динамиков:6
ВЧ динамик:2 х 25 мм
СЧ динамик:2 х 96х69 мм
НЧ динамик:2 х 110х100 мм пассивних радіатора

Физические характеристики

Глубина колонки:121 мм
Вес:2.9 кг

Корпус

Материал корпуса:пластик

Разъемы

Входные разъемы:1 x HDMI (ARC), 1 x Toslink, 1 x USB-A (сервісний)

Установка акустики

Место установки:стена, полка

Звуковой проектор (ДК в одной колонке)

Сабвуфер звукового проектора:без сабвуфера

Дополнительно

Потребляемая мощность:30 Вт
Отзывы о товаре Polk Audio React Black